SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.398
- Πόντοι
- 2.537
μου ρίχνουν ορμόνες...θα ωριμάσω ταχύτατα!!!θα το σκεφτωγιατι ακομη εισαι ανώριμος
![]()
![]()
μου ρίχνουν ορμόνες...θα ωριμάσω ταχύτατα!!!θα το σκεφτωγιατι ακομη εισαι ανώριμος
![]()
![]()
Σ αυτο θα συμφωνησω απόλυτα ;)Γιατί γελάτε μανδαμ? Υπάρχουμε και ΕΦΗΒΟΙ εδώ μέσα!!!
ε ναι ειδες ρε τι κακιστρο ειναι :- αντι να σε προσεχει μικρο αγορακι να σε βυζάξειΓιατί γελάτε μανδαμ? Υπάρχουμε και ΕΦΗΒΟΙ εδώ μέσα!!!
My favoriteΝα είχαμε 1-2 κουτιά ΖΑΧΑΡΟΥΧΟ....

ρε τον λαλακα τον αγιο βασιλη
εχει γυρισει απο την αλλη Το ΒΛΑΧΑΣ....My favorite![]()
Το τραπέζι με το κρύσταλλο και τις μοδερνες καρέκλες δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο ύφος του δωματίου...ρε τον λαλακα τον αγιο βασιλη
![]()
εχει γυρισει απο την αλλη
![]()
χαζος ειναι
![]()
Εννοείται!!!Το ΒΛΑΧΑΣ....
εσυ πολλες ερωτησεις κανεις και θα τον βγαλω εξω κανονισεΤο ΒΛΑΧΑΣ....
(τον τραγο εννοώ) δεν ήταν ερωτηση,δήλωση ήταν!!!! Μασάει χιόνι ο τράγος ρε?εσυ πολλες ερωτησεις κανεις και θα τον βγαλω εξω κανονισε![]()
(τον τραγο εννοώ)
![]()
![]()
σαν να εχεις δικιοΤο τραπέζι με το κρύσταλλο και τις μοδερνες καρέκλες δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο ύφος του δωματίου...
τελικα εισαι καλος ντεκοραπριτς ;) Οχι βρε ειναι καλη προσεγγιση 70ς..Το τραπέζι με το κρύσταλλο και τις μοδερνες καρέκλες δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο ύφος του δωματίου...
Πριτς σκετο...σαν να εχεις δικιοτελικα εισαι καλος ντεκοραπριτς ;)
![]()
![]()

Μασάει?δεν ήταν ερωτηση,δήλωση ήταν!!!! Μασάει χιόνι ο τράγος ρε?
που να ξέρω από 70's.....εγώ γεννήθηκα τα 90's!!!!! Δεν είναι κρουσταλλο???? Αν είναι πλέξιγκλας θα χάσω πάσα ιδέα....Οχι βρε ειναι καλη προσεγγιση 70ς..
Το τραπέζι δεν ειναι κρουσταλλο.. ;)
κάτσε να φωνάξω κάποιους....να σε αρχίσουν!!!!Πριτς σκετο...![]()
που να ξέρω από 70's.....εγώ γεννήθηκα τα 90's!!!!! Δεν είναι κρουσταλλο???? Αν είναι πλέξιγκλας θα χάσω πάσα ιδέα....
και όμως είναιπου να ξέρω από 70's.....εγώ γεννήθηκα τα 90's!!!!! Δεν είναι κρουσταλλο???? Αν είναι πλέξιγκλας θα χάσω πάσα ιδέα....
ρε τι λες τωρα >που να ξέρω από 70's.....εγώ γεννήθηκα τα 90's!!!!! Δεν είναι κρουσταλλο???? Αν είναι πλέξιγκλας θα χάσω πάσα ιδέα....