Καλησπέρα σας κ καλή χρονιάKαλησπερα από την Θεσσαλονίκη μας![]()
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα σας κ καλή χρονιάKαλησπερα από την Θεσσαλονίκη μας![]()
![]()
αμα δεν πω τη μαλακια μου θα σκασω,Ναι βιαζομουν να φυγω...
άσε γιατί θα σκάσω πρώτη εγώ μιας και μόλις μπήκα Τσιμισκή... If you know what I meanαμα δεν πω τη μαλακια μου θα σκασω,
θα το χεις καταλαβει

Τη τσάντα σου να προσέχεις...άσε γιατί θα σκάσω πρώτη εγώ μιας και μόλις μπήκα Τσιμισκή... If you know what I mean![]()
Γιατί δεν πήρες το μετρό,άσε γιατί θα σκάσω πρώτη εγώ μιας και μόλις μπήκα Τσιμισκή... If you know what I mean![]()
Αχ καλε τι ωραία μας την χωνεις.. :SΓιατί δεν πήρες το μετρό,
Ντιπ χατ ζ ή είσαι?

παληωσε αυτό το αστείο...με την υποθαλάσσια τι γίνεται?Αχ καλε τι ωραία μας την χωνεις.. :S
Αμα θες να ξες .. Σε 4 χρονια θα ειναι έτοιμο![]()
![]()
Εχει πολλα πσαρια κ εμποδιζεται το εργο...παληωσε αυτό το αστείο...με την υποθαλάσσια τι γίνεται?

Σταματημό δεν έχεις...αμα δεν πω τη μαλακια μου θα σκασω,
θα το χεις καταλαβει

Ψάχνουμε σκαφτιά...παληωσε αυτό το αστείο...με την υποθαλάσσια τι γίνεται?

το καλύτερο φτυάρι στο Α'Νεκροταφειο!!!!Ψάχνουμε σκαφτιά...
Πληροφορίες λένε ότι είσαι ο καλύτερος...![]()
![]()
![]()
Κι αυτό που έχετε τι είναι? Μακέτο?Αχ καλε τι ωραία μας την χωνεις.. :S
Αμα θες να ξες .. Σε 4 χρονια θα ειναι έτοιμο![]()
![]()
τέρμα τα αστεία...πάμε στα σοβαρά... 20 τρίγωνα κανονικά και 4 κιλά μικρά,σε χωριστές συσκευασιες του ενός κιλού!!!!Εχει πολλα πσαρια κ εμποδιζεται το εργο...![]()
Τζαμπατζή τρίγωνα θα κεράσεις για τα γενέθλια σου...?τέρμα τα αστεία...πάμε στα σοβαρά... 20 τρίγωνα κανονικά και 4 κιλά μικρά,σε χωριστές συσκευασιες του ενός κιλού!!!!
νωρίς είναι...για το ρεβεγιόν τα θέλω ρε...Τζαμπατζή τρίγωνα θα κεράσεις για τα γενέθλια σου...?
Και με τα ψαρια τι θα γίνειΨάχνουμε σκαφτιά...
Πληροφορίες λένε ότι είσαι ο καλύτερος...![]()
![]()
![]()
Δεν βγαινω βρε παιδακι μου... :Sτέρμα τα αστεία...πάμε στα σοβαρά... 20 τρίγωνα κανονικά και 4 κιλά μικρά,σε χωριστές συσκευασιες του ενός κιλού!!!!
Εχουμε γεμισει εργοταξια την πολη.. Τι μακετο?Κι αυτό που έχετε τι είναι? Μακέτο?
.. αλλα επεσε σε κινηση κι αργει