Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Αμα κανονισω κανα σουαρε , να ερθεις για μαγειρας ;) ;)Επειδη σαγαπω θα ρθω απο νωρις να σου μαγειρεψω για το ρεβεγιον !! Γιατι καποιοι το χουμε
Αμα κανονισω κανα σουαρε , να ερθεις για μαγειρας ;) ;)Επειδη σαγαπω θα ρθω απο νωρις να σου μαγειρεψω για το ρεβεγιον !! Γιατι καποιοι το χουμε
Επισης ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ :-* :-* :-*....
.... Καλά Χριστούγεννα κυρία μου!!
Στείλε εσύ λίγο πιο νωρίς για να προλαβω να παρω τα κρασια !! Ετσι γιατι ο ερωτας περναει απο το στομαχιΑμα κανονισω κανα σουαρε , να ερθεις για μαγειρας ;) ;)
Ανέκαθεν δεν άρεςες στους τσολιάδες?
Ή έτυχε . Eτυχε καλε![]()
Την προηγουμενη φορα με πλακωσε στα φιλια
![]()
Ίδιο κολάν φοράγατε. σε άλλο χρώμα. Ηταν προγραματισμενο για να ταιριαζουμε στην φωτο
Στείλε εσύ λίγο πιο νωρίς για να προλαβω να παρω τα κρασια !! Ετσι γιατι ο ερωτας περναει απο το στομαχι
Σου στειλα κ φβ να ξερεις ποιος ειμαι !! . Εχεις προτιμηση στο φαγητο?
Το Πασχα περιοριζομαι σε αρνι στην σουβλαΣου στειλα κ φβ να ξερεις ποιος ειμαι !! . Εχεις προτιμηση στο φαγητο?
χαχα ,καλα πες μου ομως πανω κατω να ξερω να προετοιμαστω για χαρη σουΤο Πασχα περιοριζομαι σε αρνι στην σουβλα![]()
Εστιασου στις πετσουλεςχαχα ,καλα πες μου ομως πανω κατω να ξερω να προετοιμαστω για χαρη σου
;) ;)Καλά Χριστούγεννα Έλενα με υγεία κ γκαβλες πολλές
Καλημερα Αντωνη ... Μονο ενα κομματι ζει <<σ αυτον>> ... Και αυτο μπορουν να το προσφερουν ελαχιστες κοπελες του χωρου , που δεν εχουν παρει διαζυγιο απο την ανθρωπια και τους πελατες δεν τους βλεπουν μονο σαν πελατες !!Κυρία Έλενα καλησπέρα , τι σοφή κουβέντα ότι στον αγοραίο έρωτα δεν υπάρχουν ανθρώπινες σχέσεις ......respect![]()
Υπεροχη ευχη !! ;) ;)Χρόνια Πολλά αγαπητή Έλενα και ό,τι εγκεφαλικά ωριμότερο εύχομαι!
Το ιδιο και για σενα Spipi μου :-* :-* και για ολα τα αγαπημενα σου προσωπαΧρόνια πολλά Έλενα, σού εύχομαι ότι καλύτερο![]()