Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
είμαστε και σε ξένο σπίτι και θα μας κράξει η Χατζή!!!ΠΟΤΕ ..που να ξέρω? Μόνο μαζυ σου μιλάει,εμάς μας έχει αφοδευμενους...
είμαστε και σε ξένο σπίτι και θα μας κράξει η Χατζή!!!ΠΟΤΕ ..που να ξέρω? Μόνο μαζυ σου μιλάει,εμάς μας έχει αφοδευμενους...
Ηθελα να ανακαλυψω τον εσωτερικο κοσμο και τα παθη σου τα ανομολογητα.. Σορρυ.. :- :-μου χακαρε τον λογαριασμο η κυρια ελενα μπρο :S :S :S :S
Ποιά είναι η ελίζαμπεθ ρε παιδγιά;![]()
![]()
![]()
καλησπερα μ αρεσει που συμφωνούμε. Να εχεις. Καλες γιορτες με υγεια. Μεχρι. Ποτε δουλευεις?Και πολυ καλα κανεις.. Ο χωρος του πληρωμενου σεξ προσφερει πολλα, οχι ομως ανθρωπινες σχεσεις και οτι προκυπτει απ αυτες. Συμπεριλαμβανομενου και του σεξ !!
Καλησπερα![]()
Μεχρι Κυριακη . Επισης Παναγοκαλησπερα μ αρεσει που συμφωνούμε. Να εχεις. Καλες γιορτες με υγεια. Μεχρι. Ποτε δουλευεις?
αφού το λες που το λες πες κ πότε γυρνάς να ξέρουν να μην ρωτάνε καλεεεεεΜεχρι Κυριακη . Επισης Παναγο![]()
Οχι γιαβρι μου , δεν παω .. Αθηνα θα ειμαιαφού το λες που το λες πες κ πότε γυρνάς να ξέρουν να μην ρωτάνε καλεεεεε
Καλησπέρα κουκλί θα πας στην μαμά Σαλόνικα ?
και ποιος θα μου φέρει τρίγωνα Πανοράματος κ σαλέπι εεεεεεε?Οχι γιαβρι μου , δεν παω .. Αθηνα θα ειμαι
Δευτερα Τριτη Τεταρτη θα ειμαι εκτος
Φεβρουαριο. Κανε υπομονηκαι ποιος θα μου φέρει τρίγωνα Πανοράματος κ σαλέπι εεεεεεε?![]()
![]()
![]()
φαφούτη για να φας γλυκά Θεσσαλονίκης θα πρέπει να έχεις και δόντια...και ποιος θα μου φέρει τρίγωνα Πανοράματος κ σαλέπι εεεεεεε?![]()
![]()
![]()
γλυκαφαφούτη για να φας γλυκά Θεσσαλονίκης θα πρέπει να έχεις και δόντια...![]()
![]()
![]()
πήρα καινούργια μασέλα ρεφαφούτη για να φας γλυκά Θεσσαλονίκης θα πρέπει να έχεις και δόντια...![]()
![]()
![]()
καλοδούλευτη...πήρα καινούργια μασέλα ρε![]()
![]()
![]()
μου είπαν τα κορίτσια ότι είναι καλύτερα με δόνηση κ το αφησακαλοδούλευτη...
![]()
υ,γ.
με το Πάρκινσον τι έκανες...?
μου είπαν τα κορίτσια ότι είναι καλύτερα με δόνηση κ το αφησα![]()
![]()
![]()
ουπς....να μου επιστρέψετε ΑΜΕΣΩΣ το μαξιλάρι...και έλεγα,δεν μπορεί να άνοιξε η γη και να το κατάπιε!!!!Kαλησπερα![]()
Πολλές καλησπέρες!!Kαλησπερα![]()
οφείλω να ομολογήσω πολύ κλασατη με μπόλικο στυλKαλησπερα![]()