anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.564
- Πόντοι
- 4.636
Eχει πολλες παραμετρους το θεμα ......Ας μην το αναλυσουμε τωρα που βαζουμε Χριστουγεννιατικα
![]()

Eχει πολλες παραμετρους το θεμα ......Ας μην το αναλυσουμε τωρα που βαζουμε Χριστουγεννιατικα
![]()
Φρονω οτι δεν θα αναλυθει και μετα τα Χριστουγεννα...Eχει πολλες παραμετρους το θεμα ......Ας μην το αναλυσουμε τωρα που βαζουμε Χριστουγεννιατικα
![]()
Ναι εχουμε βγει στις αγορεςδεν εχουμε κριση ρεεε ηρεμηστε![]()
![]()
![]()
![]()
Εεεετσι... Σωστα φρονεις ;)Φρονω οτι δεν θα αναλυθει και μετα τα Χριστουγεννα...
και μετα ΠΑΣΧΑ
και γενικα ;)
τι ψώνισες...?Ναι εχουμε βγει στις αγορες![]()
Επισης απο οτι εμαθα εχουμε βγει καμμια εκατοστη μερες και απο τα μνημονια ... Η Κανω λαθος ?
Χωρις δασμους παντα ε ?? Μην μπερδεψουμε και την δικογραφιατα εχωμεν εις ράβδους χρυσού....made in Turkey!!!
αυτό είναι για σας τους αναξιοπαθούντες...εμείς βγάζουμε 10χιλιαρα από το στοίχημα...το κοινωνικό μέρισμα πότε το δίνουν...?
Τετρακουνητοδεν ξερω τι κανετε εγω ετοιμαζομαι για τον γυρο της Πελοποννήσου ειδικη διαδρομη και εχω οχημα που φυσσαει![]()
![]()
![]()
![]()
σιγουρα θα εχουμε και αλλα μνημονια σε λιγοΝαι εχουμε βγει στις αγορεςΕπισης απο οτι εμαθα εχουμε βγει καμμια εκατοστη μερες και απο τα μνημονια ... Η Κανω λαθος ?
Πςςςςςςςςςςςςςαυτό είναι για σας τους αναξιοπαθούντες...εμείς βγάζουμε 10χιλιαρα από το στοίχημα...
δεν ξερω τι κανετε εγω ετοιμαζομαι για τον γυρο της Πελοποννήσου ειδικη διαδρομη και εχω οχημα που φυσσαει![]()
![]()
![]()
![]()
άξιος...!!! άξιος...!!!αυτό είναι για σας τους αναξιοπαθούντες...εμείς βγάζουμε 10χιλιαρα από το στοίχημα...
εγώ εισαγωγή κάνω...μικρές ράβδους,χωράνε άνετα μέσα στα μπαστούνια του παστουρμά!!!Χωρις δασμους παντα ε ?? Μην μπερδεψουμε και την δικογραφια![]()
μετα παω παρισι ντακαρ θα τους παω ολουςΤετρακουνητο![]()
![]()
![]()
![]()
κ ο Φιλέας Φογκ...η άλλες μπροστά σού δεν πιάνουν μία,,, άκουσε και εμένα που έχω γνωρίσει αρκετές από αυτές,,
θα σε γελάσω εγώ νόμιζα έχουμε Χριστούγεννασυναγωνιστές ξερει κανεις ποτε εχουμε πρωταπριλιά φετος :- ποσο του μηνός πέφτει![]()
εσύ να στρώσεις τον κωλο σου στη δουλειά και να μη γράφεις στα μπουρδελοσαιτ...Εσύ κ ο Φιλέας Φογκ...![]()