barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.558
- Πόντοι
- 5.506
συναγωνιστές ξερει κανεις ποτε εχουμε πρωταπριλιά φετος ;) ποσο του μηνός πέφτει![]()

συναγωνιστές ξερει κανεις ποτε εχουμε πρωταπριλιά φετος ;) ποσο του μηνός πέφτει![]()
Δε θυμαμαι ...συναγωνιστές ξερει κανεις ποτε εχουμε πρωταπριλιά φετος :- ποσο του μηνός πέφτει![]()
μην πας μόνο προς τα πάνω την τιμή ...Αρα καπου εκει δικαιολογηται και η διαφορα τιμης . Οταν μαλιστα διαβαζω και για 200 κ 250 την ωρα. ... Ετσι δεν ειναι ?
φτηνετζες!!!! Αν δεν είναι 400αρι δεν αξίζει,εμείς οι μπρουκληδες είμαστε large!!!Αρα καπου εκει δικαιολογηται και η διαφορα τιμης . Οταν μαλιστα διαβαζω και για 200 κ 250 την ωρα. ... Ετσι δεν ειναι ?
με αυτα που διαβαζω εχω παθειΔε θυμαμαι ...![]()
Απριλη δεν πεφτει ομως ?
![]()
Αμα βρεθουμε θα του παρασχω ψυχολογικη υποστηριξη
Θέλω και εγώ λίγο από αυτό!Αμα βρεθουμε θα του παρασχω ψυχολογικη υποστηριξη![]()
για αυτο στο athens diva πατε ολοι σκυφτοι σας εχει ολους και ολεςΑρα καπου εκει δικαιολογηται και η διαφορα τιμης . Οταν μαλιστα διαβαζω και για 200 κ 250 την ωρα. ... Ετσι δεν ειναι ?
Εχω δηλωσει πολλακις , οτι οσο ειμαι στο χωρο και στο γραφειο δεν αλλαζω τιμες ... Τα διακοσαρια τα θεωρω υπερβολικα για την οικονομικη κατασταση της Ελλαδας .... Αποψη μου βεβαια ;)μην πας μόνο προς τα πάνω την τιμή ...
για πε,για πε!!!Και ο χωρος εχει επιλογες...και εκτος χωρου εχει πλεον (ευτυχως)
Δεν τα λεω γιατι πας και τα λες!για πε,για πε!!!
Το athensdiva εχει ροη , λογω εξαιρετικης αντιμετωπισης στα κοριτσια .. Ολα τα αλλα ερχονται δευτερα , κατα την αποψη μου πανταγια αυτο στο athens diva πατε ολοι σκυφτοι σας εχει ολους και ολες![]()
![]()
είναι δικαίωμα σου να χρεώνεις οτι χρεώνεις ...Εχω δηλωσει πολλακις , οτι οσο ειμαι στο χωρο και στο γραφειο δεν αλλαζω τιμες ... Τα διακοσαρια τα θεωρω υπερβολικα για την οικονομικη κατασταση της Ελλαδας .... Αποψη μου βεβαια ;)
ΑΥΞΗΣΗ....ΤΩΡΑ!!!! Οι φτωχοί να πάτε αλλού!!!!είναι δικαίωμα σου να χρεώνεις οτι χρεώνεις ...
αλλά όταν κάνεις σύγκριση τιμών κοιτάς προς όλες τις πλευρές {+ -} ....
το κοινωνικό μέρισμα πότε το δίνουν...?ΑΥΞΗΣΗ....ΤΩΡΑ!!!! Οι φτωχοί να πάτε αλλού!!!!
Ναι τετοια λεγε να στην πεσει το irsφτηνετζες!!!! Αν δεν είναι 400αρι δεν αξίζει,εμείς οι μπρουκληδες είμαστε large!!!
Eχει πολλες παραμετρους το θεμα ...είναι δικαίωμα σου να χρεώνεις οτι χρεώνεις ...
αλλά όταν κάνεις σύγκριση τιμών κοιτάς προς όλες τις πλευρές {+ -} ....
τα εχωμεν εις ράβδους χρυσού....made in Turkey!!!Ναι τετοια λεγε να στην πεσει το irs![]()