Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Το επαληθευω και εγω αυτο . Οντως εχει γινει συναντηση πριν καιρο .εισαι σιγουρος για αυτο ;) αν και δεν το νομιζω ;)
Το επαληθευω και εγω αυτο . Οντως εχει γινει συναντηση πριν καιρο .εισαι σιγουρος για αυτο ;) αν και δεν το νομιζω ;)
γιατί με ξέρεις και από χτες τυπε,, και στο κάτω κάτω δεν με απασχολεί τι νομίζεις εσύ, εγώ πέρασα σούπερ με την χατζη υγ αν είχε ποιο χαμηλές τιμές θα έκλεινε πολλά σπίτια,,,εισαι σιγουρος για αυτο ;) αν και δεν το νομιζω ;)
κάπου έχω μείνει πίσω....παίρνω τλφ στο diva,κλείνω το ραντεβού και μόλις συναντηθούμε,λέω ,γεια σου είμαι ο τάδε που γράφω στο μπου?Το επαληθευω και εγω αυτο . Οντως εχει γινει συναντηση πριν καιρο .
Σε ελαχιστες περιπτωσεις εχει συμβει αυτο σε μενα ... Καποιες κοπελλες (ανεξαρτητες επι το πλειστον ) το εχουν σαν απαραιτητη προυποθεση . Ειναι και αυτο μια πολιτικη που σε προφυλασει απο αρκετα....κάπου έχω μείνει πίσω....παίρνω τλφ στο diva,κλείνω το ραντεβού και μόλις συναντηθούμε,λέω ,γεια σου είμαι ο τάδε που γράφω στο μπου?
Γυμνές φώτο μη βάζεις γιατί θα σε μισήσω,
μου έβαλες τρομερή ιδέα....ΧΑ ΧΑ ΧΑΣε ελαχιστες περιπτωσεις εχει συμβει αυτο σε μενα ... Καποιες κοπελλες (ανεξαρτητες επι το πλειστον ) το εχουν σαν απαραιτητη προυποθεση . Ειναι και αυτο μια πολιτικη που σε προφυλασει απο αρκετα....
Την ιδια φιλοσοφια εχουμε .. Αλλωστε θα εχεις παρατηρησει οτι αρκετο καιρο τωρα εχουν μειωθει οι απολυτως ξεβρακωτες ;)Γυμνές φώτο μη βάζεις γιατί θα σε μισήσω,
Επιμελώς ξεβράκωτες, ξέρεις εσύ.
Παλι ζουζουνιά σκαρφιστηκεςμου έβαλες τρομερή ιδέα....ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ντυμενη να εισαι. Αρκει να μη φορας εσωρουχο απο μεσα ;)Την ιδια φιλοσοφια εχουμε .. Αλλωστε θα εχεις παρατηρησει οτι αρκετο καιρο τωρα εχουν μειωθει οι απολυτως ξεβρακωτες ;)
Σπανιως ;) ;)Ντυμενη να εισαι. Αρκει να μη φορας εσωρουχο απο μεσα ;)
να δουμε,να δούμε...όταν αποκατασταθει η αρτιμελεία...και αν θυμάμαι ακόμα το άθλημα!!!Παλι ζουζουνιά σκαρφιστηκες![]()
Δε ξεχνιεται αυτο .. Ειναι σαν το ποδηλατονα δουμε,να δούμε...όταν αποκατασταθει η αρτιμελεία...και αν θυμάμαι ακόμα το άθλημα!!!
ναι...έτσι μου έλεγαν και για τη μηχανή!!!ΨΈΜΜΑ είναι!!!!Δε ξεχνιεται αυτο .. Ειναι σαν το ποδηλατο![]()
Απο σένα τι να περιμέναμε? κωλόγερος γαρ.Ντυμενη να εισαι. Αρκει να μη φορας εσωρουχο απο μεσα ;)
Αυτες εκει κατω ειναι γατακια. Η Ελενα ειναι τιγρης. Τη φοβαμαι, αλλα η συναντηση μαζι της καποια στιγμη, ειναι μονοδρομοςΑπο σένα τι να περιμέναμε? κωλόγερος γαρ.
Αντε στη σουμκουμβιτ σου εσύ.
Oταν , και αν βρεθουμε , θα δεις οτι δεν εχεις να φοβασαι τιποτα .. Αυτο το <<ΦΟΒΑΜΑΙ>> ειλικρινα με εκπλησσει πολυΑυτες εκει κατω ειναι γατακια. Η Ελενα ειναι τιγρης. Τη φοβαμαι, αλλα η συναντηση μαζι της καποια στιγμη, ειναι μονοδρομος![]()
θου κύριε!!! Έχουμε νικολοβαρβαρα!!!! Θα πέσει φωτιά να σας κάψει...Coming Sooooon !!
θου κύριε!!! Έχουμε νικολοβαρβαρα!!!! Θα πέσει φωτιά να σας κάψει...
Φοβαμαι μην τα δω ολα μαζι σου, και μετα σε εχω σαν μετρο συγκρισης. Και οχι τιποτα αλλο, θα αναρωτιεμαι και τι εχανα τοσο καιροOταν , και αν βρεθουμε , θα δεις οτι δεν εχεις να φοβασαι τιποτα .. Αυτο το <<ΦΟΒΑΜΑΙ>> ειλικρινα με εκπλησσει πολυ
Το εχω ξανακουσει αρκετες φορες απο φιλους σε ραντεβου , (που τελικα καταλαβαν οτι ματαια υπηρχε φοβος ) και δεν μπορω να το καταλαβω γιατι εχει δημιουργηθει![]()