maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.506
- Πόντοι
- 266
το απόγευμα βάλε φωτό κ να του λες σανιμ σε θέλω τώρα δεν μπορω μέχρι να σπάσει το γύψο με την βαριάΚανω δουλειες τωρα βρε ... Το απογευμα θα παιξουμε![]()
![]()

το απόγευμα βάλε φωτό κ να του λες σανιμ σε θέλω τώρα δεν μπορω μέχρι να σπάσει το γύψο με την βαριάΚανω δουλειες τωρα βρε ... Το απογευμα θα παιξουμε![]()
![]()
ναι ρε το παιδί μελαχρινακι μελανουρακι είμαι ζουλιαρηεσυ εκει το παιδι![]()
θα τον βγαλω εξω >
τον τραγο εννοώ μην τρομάζεις
![]()
![]()
![]()
Ναι αφου πρωτα με δωσει αδεια ... Δεν μ αφηνει το παλιοπαιδο ... ΖΟΥΛΕΥΕΙ :S :Sτο απόγευμα βάλε φωτό κ να του λες σανιμ σε θέλω τώρα δεν μπορω μέχρι να σπάσει το γύψο με την βαριά
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επισης Φιλιππε , και στα δυο και εσυ :-* :-*Έλενα Καλό μήνα με καυλες πολλές και ατελείωτο σεξ![]()
![]()
δεν ζουλευει απλά δεν έχει με τι να βγάλει τον γυψοΝαι αφου πρωτα με δωσει αδεια ... Δεν μ αφηνει το παλιοπαιδο ... ΖΟΥΛΕΥΕΙ :S :S
Ααααααααααχχχχ κάις καρδιές κακούργα
Τα ακούμε ακόμα κ γιατί γράφουμε στο νήμα σου![]()
![]()
Συνεβει κι αυτο
![]()
έριχνα κανα μάτι μην νομίζειςΠριν ενα χρονο να ησουν να εβλεπες τι γινοταν σ αυτο το νημα![]()
το ασχημο ξερεις ποιο ειναι οτι ο τενεκες ο ξεγανωτος συνεχίζει της βρισιες με πμΠριν ενα χρονο να ησουν να εβλεπες τι γινοταν σ αυτο το νημα![]()
το ασχημο ξερεις ποιο ειναι οτι ο τενεκες ο ξεγανωτος συνεχίζει της βρισιες με πμ![]()
να ξερει οτι η πλακα σταμάτησε πια και αρχιζουν τα τραγουδια
![]()
![]()
εδώ ο καλός γανοματηςτο ασχημο ξερεις ποιο ειναι οτι ο τενεκες ο ξεγανωτος συνεχίζει της βρισιες με πμ![]()
να ξερει οτι η πλακα σταμάτησε πια και αρχιζουν τα τραγουδια
![]()
![]()
Ρε μαυραγορίτη τι είναι αυτά...?Σημερις λογω ημερας η κατοχος του κ... ειναι ελευθερη να δρασει αυτοβουλως!!!
Πολυ ωραιο επιπλακι...πωλειται μηπως?...Καλο μεσημερι ....![]()
Παω.......![]()
Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο με χιλιδες αναμνησεις φορτωμενοΠολυ ωραιο επιπλακι...πωλειται μηπως?...![]()
![]()
πειράζει να πάρω εγώ εσένα αστέρι μου, και να αφήσω το επιπλακι για κανέναν άλλο;;;;Πωλειται οπως ειναι επιπλωμενο με χιλιδες αναμνησεις φορτωμενο
Καλως τα :-* :-* Για βαλε μια ταξη εδω μεσα , γιατι ξεφυγαμε λιγουλακι οπως εχεις καταλαβει ....![]()
σανιιιιιιιμ.....Καλο μεσημερι ....![]()
Παω.......![]()