SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
ποδάρι...ποδαρα...ποδι χερι ...τι ?
ποδάρι...ποδαρα...ποδι χερι ...τι ?
Περαστικα βρεποδάρι...ποδαρα...
Ουφ .. .Βαρεθηκα παω βολτα με την κουρσα![]()
![]()
αν ερθεις προς κορινθια ελα να σε παω να χωρεψουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εεε αγαργαλησου εδώ παω να κανω κατασταση κ ολο μες στην μεση πεταγεσεΧΑ ΧΑ ΧΑ να έρθω από Κορινθία????? Τα μελομακάρονα μήπως είναι από τα λουτρά?
χίλια συγνώμη!!!!εεε αγαργαλησου εδώ παω να κανω κατασταση κ ολο μες στην μεση πεταγεσε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σας μερσω!!!!Περαστικα βρε![]()
Εδώ μιλάμε για κανιβαλισμό!!! :thubsdown:χτυπα και 4-5 κουραμπιέδες μετά,να στρώσει το στομάχι...
Μακρια ειναι βρε η Κορινθοςεεε αγαργαλησου εδώ παω να κανω κατασταση κ ολο μες στην μεση πεταγεσε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο ποιητής κάτι,κάτι θέλει να πει????Εδώ μιλάμε για κανιβαλισμό!!! :thubsdown:
ο ποιητής κάτι,κάτι θέλει να πει????
τωρα γιατι μου μπηκε η ιδεα ότι θα γεμησει το συνταγμα κ η ερμου με ηλεκτρολόγους?Μακρια ειναι βρε η ΚορινθοςΚεντρο λεω να κατεβω να δω και τα φωτακια τα Χριστουγενιατικα
![]()
Υπερβολες .. Τα παιδια ειναι στις οικογενειες τους τωρα μερες που ειναι...τωρα γιατι μου μπηκε η ιδεα ότι θα γεμησει το συνταγμα κ η ερμου με ηλεκτρολόγους?![]()
![]()
![]()
![]()
όχι να πάτε προς Κόρινθο...να σας τραταρει φρέσκο ψαράκι στη Σιδερωνα...Μακρια ειναι βρε η ΚορινθοςΚεντρο λεω να κατεβω να δω και τα φωτακια τα Χριστουγενιατικα
![]()
μερες που είναι θελει φωταγωγηση η πολη πρεπει να αλλαξουν τα φωτα....Υπερβολες .. Τα παιδια ειναι στις οικογενειες τους τωρα μερες που ειναι...
Σιδερωνα ηταν να παω φετος ... αλλα δεν εκατσε γαμωτο >όχι να πάτε προς Κόρινθο...να σας τραταρει φρέσκο ψαράκι στη Σιδερωνα...
Τα δικα μου ?μερες που είναι θελει φωταγωγηση η πολη πρεπει να αλλαξουν τα φωτα....![]()
![]()
![]()
τι εχουμε εδωαν ερθεις προς κορινθια ελα να σε παω να χωρεψουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι δεν καταλαβες
σιγά το ταξίδι μπρε...1,5 ωρίτσα....Σιδερωνα ηταν να παω φετος ... αλλα δεν εκατσε γαμωτο >![]()
Αγορι ειναι βρε !! η εχω χασει επεισοδιατι εχουμε εδω![]()
![]()
![]()