Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Εγω bielefeld .. Ωραια πολη ... Με ελειψεΗ μητέρα μου εις τας Γερμανίας...μπαταρίες μπάνιου στο Ντόρτμουντ!!!!
Εγω bielefeld .. Ωραια πολη ... Με ελειψεΗ μητέρα μου εις τας Γερμανίας...μπαταρίες μπάνιου στο Ντόρτμουντ!!!!
άλλες εποχές όμως...Εγω bielefeld ..
Καλο βραδυ Sanim ... Nανακιαάλλες εποχές όμως...

:-*
καλό και ήσυχο ξημέρωμα να εχουμε!!!!Καλο βραδυ Sanim ... Nανακια
Καλο βραδυ και καλο ξημερωμα σε ολους τους επισκεπτες του θρεντ...:-*
Mε ενα αγαπημενο
Όχι κορίτσι μου......
Εγώ να το πω??
Για ποιον με πέρασες???
ΠΟΤΕ!!!
Κι αν επιμένω να βρεθούμε είναι για να λύσουμε κάποιες παρεξηγήσεις που αδίκως έχεις σχηματίσει απέναντί μου. Εγώ συνεχίζω να δίνω τόπο στην οργή γιατί πιστεύω ότι είσαι ένα μικρούλι και παρασύρεσαι.Ναι τοσο δα μικρουλη που δεν καταλαβαινω το καημενο Έχεις και χαρακτηριστική παιδική φωνή, κάθε άλλο σε εμένα δεν αντήχησε ως γυναικεία :-
Αντε νανακια τωρα και τα χερακια εξω απο τα παπλωματα , γιατι θα σε μαλωσω
Συνηλθε ομως .. Ολα καλαΟ ντουντάρας ξαναχτύπησε.

Συνηλθε ομως .. Ολα καλα![]()
Καλησπερα![]()
να σαι καλά ρε χατζη με τα ανέκδοτα σουΣυνηλθε ομως .. Ολα καλα![]()
Καλησπερα![]()
Οι αποψεις σχετικα στην κοινοτητα των ψυχοθεραπευτων- αστροφυσικων - αστρολογων, διιστανται μ αυτοΒγαίνει ο ήλιος από τη Δύση;

Τα οποια ειναι ?? Να ενημερωνουμε κ τον κοσμο ντε ....Σε μερικά μέρη,ναι!!!!!
ανάλογα...αν τα έχεις κοπανησει,έχεις φουμαρει και από το καλό,ο ήλιος μπορεί να βγει και από τη παπουτσοθηκη!!!!!Οι αποψεις σχετικα στην κοινοτητα των ψυχοθεραπευτων- αστροφυσικων - αστρολογων, διιστανται μ αυτο![]()
ανάλογα...αν τα έχεις κοπανησει,έχεις φουμαρει και από το καλό,ο ήλιος μπορεί να βγει και από τη παπουτσοθηκη!!!!!

ανάλογα...αν τα έχεις κοπανησει,έχεις φουμαρει και από το καλό,ο ήλιος μπορεί να βγει και από τη παπουτσοθηκη!!!!!

Εσεις κατι αμαρτωλο κανετε πισω απο την πλατη μου ...Ψηλα ... Οχι χαμηλα !! για να μην σε μπαινουν ιδεεςΠου είναι ο anon [size=30pt]μου[/size];
Στηριζω και πινω σ αυτο ..(χυμο ροδι)Επιβεβαιώνω.![]()
Εσεις κατι αμαρτωλο κανετε πισω απο την πλατη μου ...Ψηλα ... Οχι [size=30pt]χαμηλα[/size] !! για να μην σε μπαινουν ιδεες