athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 116.171
- Πόντοι
- 16.631
ετσι ακριβως Ελεναρα...Δεν θα επρεπε ... Αλλα αντε να εξηγησεις τωρα στον καθε πικραμενο οτι η ζωη ειναι μακρυα απο το πληκτrολογιο και απο τα call girl
ετσι ακριβως Ελεναρα...Δεν θα επρεπε ... Αλλα αντε να εξηγησεις τωρα στον καθε πικραμενο οτι η ζωη ειναι μακρυα απο το πληκτrολογιο και απο τα call girl
εσύ φταίς...Πικραμενες , μοναχικες ψυχες ... Αλλα απολυτως αναμενομενο στο χωρο αυτο ! Δεν μπορω να κατηγορησω κανενα ....
Ομως ακομα και σε αυτο υπαρχουν καποια ορια υπομονης . .....

Μόνος είμαι, δεν το απέκρυψα, αν δεν ήμουν μονάχος δεν θα έμπαινα στο φόρουμ.Πικραμενες , μοναχικες ψυχες ...
Θα επιθυμούσα να στείλεις διευκρινήσεις προσωπικά.Ομως ακομα και σε αυτο υπαρχουν καποια ορια υπομονης . .....
Μόνος είμαι, δεν το απέκρυψα, αν δεν ήμουν μονάχος δεν θα έμπαινα στο φόρουμ.
Αλλά πικραμένος όχι Ελενίτσα. Πάει καλά ο τζόγος μην ανησυχείς (τα έχω ανεβάσει στο κατ' ιδίαν θρεντ).
Και με εμένα θα είχες συναντηθεί 3 φορές ήδη. Δεν θέλω να ψάχνω παλαιές παραθέσεις γιατί στο έχω πει και κατ' ιδίαν αλλά και δημόσια ότι δεν θέλω να σε στεναχωρήσω.
εσύ φταίς...![]()
![]()
[move][size=35pt]κώλο χατζή θα δούμε...?[/size][/move]

Εφυγαααα...και μη με παρακαλεσεις να κατσω,αρκετα πια,πρεπει να προχωρησω στη ζωη μου...να φυγεις να πας αλλου![]()
![]()
![]()
Εφυγαααα...και μη με παρακαλεσεις να κατσω,αρκετα πια,πρεπει να προχωρησω στη ζωη μου...

Αντε και καλο βραδυ να εχουμε
Φιλια πολλα :-* :-* :-*

αν ηταν φουντουκια,κατι μπορει να γινοταν...
Στασου ... Αμαν και συ ... Αμεσως να παρεξηγηθεις![]()
τελικά τι θα κάνεις θα μείνεις η θα φύγεις...?αν ηταν φουντουκια,κατι μπορει να γινοταν...
Ξερω που πας .. Πας να ετοιμασεις ξηροκαρπια για αυριοαν ηταν φουντουκια,κατι μπορει να γινοταν...
με ιντριγκαρεις...λες και αυριο να τα....πιουμε παλι?Ξερω που πας .. Πας να ετοιμασεις ξηροκαρπια για αυριο;) ;)
Ε ριξε κατι πανω σου !! Θα μου κρυωσεις και δεν θα σΟΥ σηκωνεται το τσοΥτσοΥνιτελικά τι θα κάνεις θα μείνεις η θα φύγεις...?
μπάζει άνοιξε κλείσε την πόρτα ...![]()
![]()
![]()

ναιαιαιαιαιμε ιντριγκαρεις...λες και αυριο να τα....πιουμε παλι?
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ

φταίω τώρα να αρχίσω...?Ε ριξε κατι πανω σου !! Θα μου κρυωσεις και δεν θα σΟΥ σηκωνεται το τσοΥτσοΥνι![]()

μην μου μιλατε κυριε...θα δεχτειτε παρατηρηση!!!τελικά τι θα κάνεις θα μείνεις η θα φύγεις...?
μπάζει άνοιξε κλείσε την πόρτα ...![]()
![]()
![]()