SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.398
- Πόντοι
- 2.537
για δες τι μπορουμε να μαθουμε στα γεραματα...δεν το σκεφτηκα ποτε!!!Ζεσταινεις γαλατακι και το ριχνεις μεσα ... εξαιρετικη σοκολατα ροφημα ;)
για δες τι μπορουμε να μαθουμε στα γεραματα...δεν το σκεφτηκα ποτε!!!Ζεσταινεις γαλατακι και το ριχνεις μεσα ... εξαιρετικη σοκολατα ροφημα ;)
κάτσε τώρα το χοντραίνεις το παιχνίδι ;) >Να σε πω.... ;)
Γιατι δεν βρισκεις ενα καλο κοριτσι , να εχεις και εσυ μια συντροφια εκει πανω στα βουνα κ τα λαγκαδια και να σε συντροφευει στις ατερμονες αναζητησεις σου μεσα στην φυση , αγναντευοντας μαζι τον ηλιο να δυει πισω απο τις ελιες![]()
δεν πάς λέω εγώ να προυτσαλισεις καμία πρατινα και καμία αιγα τσουρέκια μάς τα έχεις κάνει τυπεΕδώ μου θύμησες τον πρώτο καιρό με ανάλογα ποστς, χμ πόσο τα αναπολώ....
Τέσπα χωρίς γκρίνια και βαβά δεν γίνεται τίποτα!
Έστειλα λίγη θετική ανάδραση με pm και να αγοράζεις ταχίνι με κακάο.
Αγόραζε ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ βασιλικά φρούτα. Σε αφήνω μακαρονάδα μου έχω να μαγειρέψω για τις γάτες, θα φάνε μακαρονάδα σπέσιαλ μια και σήμερα έχει μόνο Ιταλία μεσημεριάτικα
Aντε κι ένα Ιταλικό τραγουδάκι

....
... Σας το έχω ξαναπεί... Σε όλους σας....
... Αφήστε τον καναπέ & ξεκινήστε κολύμπι.....
... Αιντε κοπροσκυλα όλοι σας.

Μακια μακια :-* :-*ωωωωωωωωω !!! επιτελους κοκκινα !!! να εισε καλα μακια![]()
![]()
![]()
Δηλαδη εκεινο το λιγο που βγαινει πριν την εξπερματωση , και ολο λερωνει τα βρακακια των αγοριωνεΞεροχυνω με μουνετο Ελενα :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Και εγω ομως τον αγαπαω τον λαο του bouαισθηματα λατρειας απο τον λαο του μπου....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, εκτος ελαχιστων περιπτωσεων ειδικα στην αρχη, μου εχουν ολοι φερθει με τον καλυτερο τροπο

Κανονιζεται αυτο .. Θεληση να υπαρχειπρεπει Ελεναρα να χωθω στην κωλαρα σου επειγοντως...να δω πως θα το φτιαξω με τον κερβερο απο πανω μου![]()
![]()
στην βουλη θα σε παμε μια μερα Κα Ελενα.....Και εγω ομως τον αγαπαω τον λαο του bou![]()
, εκτος ελαχιστων περιπτωσεων ειδικα στην αρχη, μου εχουν ολοι φερθει με τον καλυτερο τροπο
![]()
![]()
Μπα .... Ουτε καν ... Μακρυα !!!στην βουλη θα σε παμε μια μερα Κα Ελενα.....

Θα κανει και καλο ντουο με τη ΡΑΠΤΗ!!!στην βουλη θα σε παμε μια μερα Κα Ελενα.....