blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 33.096
- Πόντοι
- 29.086
Ναι εδω υπαρχει ενα μπερδεμα οφειλω να ομολογησω
Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-*
Καλησπέρα, κυρία!

Ναι εδω υπαρχει ενα μπερδεμα οφειλω να ομολογησω
Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-*

;)Σε ευχαριστω πολυ kamelot... Προσπαθω να λεω και να κανω πραγματα που αντικατοπτριζουν το χαρακτηρα μου..
Τα υπολοιπα θα τα αναλαβει η ιστορια...
Καλησπερα![]()
NUTELLA!!!! Αλλα με αυτο το κωλοβαζο,μενει το 16,5%,αχρηστο!!!!Να φερω και λιγη μερεντα μαζι να πασαλειψεις ? ... ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΛΕΝΕ![]()
![]()
Εδώ μου θύμησες τον πρώτο καιρό με ανάλογα ποστς, χμ πόσο τα αναπολώ....Χτες βραδυ σε μια συνομιλια με ενα φιλο ......
.....

Εμενα δεν με πιανει :-Εχω βρει την υγεια μου με τα panadol extra....![]()
![]()
![]()
ουχι εν μονον!!!!Εμενα δεν με πιανει :-
Να σε πω.... ;)Εδώ μου θύμησες τον πρώτο καιρό με ανάλογα ποστς, χμ πόσο τα αναπολώ....
Τέσπα χωρίς γκρίνια και βαβά δεν γίνεται τίποτα!
Έστειλα λίγη θετική ανάδραση με pm και να αγοράζεις ταχίνι με κακάο.
Αγόραζε ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ βασιλικά φρούτα. Σε αφήνω μακαρονάδα μου έχω να μαγειρέψω για τις γάτες, θα φάνε μακαρονάδα σπέσιαλ μια και σήμερα έχει μόνο Ιταλία μεσημεριάτικα
Aντε κι ένα Ιταλικό τραγουδάκι
Ζεσταινεις γαλατακι και το ριχνεις μεσα ... εξαιρετικη σοκολατα ροφημα ;)NUTELLA!!!! Αλλα με αυτο το κωλοβαζο,μενει το 16,5%,αχρηστο!!!!
ισχυει η μουσικη κανει καλο...εκτος αν εννοεις αλλα οργανα εσυ πονηρο![]()
Ναι ειναι η ωρα των οργανων τωρα![]()
Ισως το καλυτερο φαρμακο ... Η ΜΟΥΣΙΚΗ !!ισχυει η μουσικη κανει καλο...εκτος αν εννοεις αλλα οργανα εσυ πονηρο

οχι οχι ουτε καν μου περασε απ το μυαλο αυτο...βαλε κανα απαλο κλασσικο ροκακι να χαλαρωσεις κι ολα καλαΙσως το καλυτερο φαρμακο ... Η ΜΟΥΣΙΚΗ !!![]()
Απλα επειδη εκανες το ποστ εκεινη την στιγμη , νομισα οτι εννοουσες αρχισαν τα οργανα εξ αιτιας ενος ποστ φιλου απο εδω
οχι οχι ουτε καν μου περασε απ το μυαλο αυτο...βαλε κανα απαλο κλασσικο ροκακι να χαλαρωσεις κι ολα καλα