Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.109
- Πόντοι
- 15.565
Καλως τον καλο μου φιλο
Καλησπερα:-* :-*
Καλησπερα ωραια μας κυρία

Καλως τον καλο μου φιλο
Καλησπερα:-* :-*

Αιντε ντε ... Δυο χρονια σχεδον με εχεις εκθεσει σε ολον τον κοσμο... Ηρθε η ωρα να με αποκαταστησεις >>
![]()

αγαπούληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.......![]()
![]()
![]()
καλύτερα ΠΑΡΤΗΝ από πίσω...Αφού με γκρινιάζει οτι την έχω εκθέσει και δεν την παίρνω. :S :S :S
Ετσι ..... Να μπουνε τα πραγματα σε μια σειραΑφού με γκρινιάζει οτι την έχω εκθέσει και δεν την παίρνω. :S :S :S
καλύτερα ΠΑΡΤΗΝ από πίσω...

Ναι βεβαιως ... Να σε ριξω και εγω μια ματια πρωτα , χωρις τα εσωρουχαΝα μη δούμε πρώτα μια ματιά ΤΙ παίρνω;;![]()
![]()
Ναι βεβαιως ... Να σε ριξω και εγω μια ματια πρωτα , χωρις τα εσωρουχα![]()

https://[URL unfurl="true"]www.plaisio-cdn.gr/ProductImages/400x400/2321572_1.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
[img]https://petpet.news/wp-content/uploads/2016/10/maxresdefault-3-360x250.jpg
Άκουσε μερικά πραγματάκια Ελένη (κι αν θες διευκρινήσεις στέλνεις pm).
Πέρυσι είχες μεταμεσονύκτιες συζητήσεις περί κβαντομηχανικής, θεωρίες χορδών κλπ κλπ........
Eγώ δεν είμαι τέτοιας σχολής για να σου πω τέτοια πράγματα, όμως δεν άλλαξα στάση απέναντί σου πάντα ομιλούσα με "ηλεκτρο"λογική συμπεριφορά.
Aνέκαθεν συμπεριφέρομαι ως τελεστικός ενισχυτής δίδων θετική ανάδραση, εσύ όμως δεν αντιδράς πάντα ως πρέπει είσαι ένα διπολικό τρανζίστορ που επηρεάζεσαι από παρασιτικό θόρυβο....
Χαμήλωσε την αντίσταση εισόδου στα κελεύσματα του ενισχυτή κι αύξησε την στον θόρυβο που είναι και σιχαμερός ενίοτε.....
Κλείνοντας, αυτό που φάνηκε ότι σε ενόχλησε λέγεται σκανδαλισμός (triggering) δέστο ως αυτός που με αγαπάει (συμπάθεια ως άνθρωπο εννοώ) με κάνει και κλαίω (ενίοτε πάλι). Δεν έμαθα να ανοιγοκλείνω τους διακόπτες. Αν τον κλείσω σημαίνει αντίο.
Είναι Τρίτη απόγευμα τώρα όπως η 23η Οκτωβρίου.....
Σε ελεύθερη μετάφραση => τα δέντρα έρχονταν κοντά μου αλλά εγώ δεν ήξερα την αιτία......
Γιατί άρχιζα να μπαίνω σε ένα νέο δρόμο..........
(Tuesday afternoon Μοody Blues)....
Καλό απόγευμα τρανζιστοράκι μου.........