TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
εγω στο ειπα αλλαξε οικο μοδας ;) μην ψωνίζεις συνεχώς τα ιδια ταγαρια

μου αρεσε αυτο οπως το σκεφτηκες Κα Ελενα....![]()
![]()
![]()
Κυρία μου, σας διαβεβαιώ ότι αναμένω με ανείπωτη ανυπομονησία! Καλημέρα σας.Coming soon....
Kαλημερα σε ολους:-*
ΣΦΑΛΜΑ....κάνει ένα γαμοπιλαφο,μουρλια!!!!Για βραστο σε κανα μνημοσυνο
Καλημερα![]()
Aυτο ειναι και το ζητουμενοΑμα βάλεις τα εσώρουχά μου θα γαμηθούμε. Νου σου.
Αλλα μπαααα... Η σχεση μας πλεον , εχει παρει το πλατωνικο δρομο 
Καλησπερα ΙanΚυρία μου, σας διαβεβαιώ ότι αναμένω με ανείπωτη ανυπομονησία! Καλημέρα σας.

Υποκλίνομαι!Καλησπερα Ιan![]()
Ομως εσεις αγαπητε Αstate απολαμβανετε την αποδοχη του Κ Bliz σαν ανηψουδι του ... Τωρα για την οποια οικονομικη βοηθεια που προκυπτει απο την συγγενεια δεν γνωριζωαι σιχτιρ παλιοφιδο!![]()
:-*Θα σε φαμε .... ΠροσεχεΠετάξτε με στο λάκκο με τις λιονταρίνες

Με ποιες είσαι μαζί κούκλα!!!Coming soon....
Kαλημερα σε ολους:-*
............
.... έχω κέφια διά άρχαίζουσα όμιλίαν... Αλήθεια ποίοι οι λόγοι δια την παντελήν έλλειψην σχολίων & αισθητικών παρεμβάσεων δια ταύτην την ιέρειαν ?? το οποίον αναδεικνύει τα μάλα τον άφατον ρομαντισμόν?? ... Βαμένα κόκκινα χείλια & βραχείς κόκκινες μανδύες αύτης έπιτρέπουν την εμφάνιση του στενού χρωματιστού ένδύματος που καλύπτει τό αίδοίον & έκτινάσσουν τόν έρωτισμό σε δυσθεώρητα νεφοσκεπή ύψη![]()
Καλως τον καλο μου φιλοΠως τα λες ετσι ρε μπαγασικο

:-* :-*Aυτο ειναι και το ζητουμενοΑλλα μπαααα... Η σχεση μας πλεον , εχει παρει το πλατωνικο δρομο
![]()

Δεν υπαρχει παντελης ελλειψη σχολιων ..............
.... έχω κέφια διά άρχαίζουσα όμιλίαν... Αλήθεια ποίοι οι λόγοι δια την παντελήν έλλειψην σχολίων & αισθητικών παρεμβάσεων δια ταύτην την ιέρειαν ?? το οποίον αναδεικνύει τα μάλα τον άφατον ρομαντισμόν?? ... Βαμένα κόκκινα χείλια & βραχείς κόκκινες μανδύες αύτης έπιτρέπουν την εμφάνιση του στενού χρωματιστού ένδύματος που καλύπτει τό αίδοίον & έκτινάσσουν τόν έρωτισμό σε δυσθεώρητα νεφοσκεπή ύψη![]()

............
Αιντε ντε ... Δυο χρονια σχεδον με εχεις εκθεσει σε ολον τον κοσμο... Ηρθε η ωρα να με αποκαταστησεις >Ε τι να σΕ πω τώρα, για κανένα πλατωνικό ξέσκισμα σε βλέπω.![]()