Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Αυτο να λεγεται ... Εχουν μαζευτει πολλα επιφανη μελη του χωρου , εκει μεσαξερεις υπαρχει προβλημα πληροτητας μην καταληξετε τελικα στο δαφνι resort![]()
![]()

Αυτο να λεγεται ... Εχουν μαζευτει πολλα επιφανη μελη του χωρου , εκει μεσαξερεις υπαρχει προβλημα πληροτητας μην καταληξετε τελικα στο δαφνι resort![]()
![]()

μαρτυριάρη...Είμαι κλωνάρι του αλλά μην το πεις προς τα έξω. :S :S :S :S
Αν φέρει η Ελενα καμιά φίλη της ας είναι ένα ταπεινό δίκλινο στο Sinouri Grand all senses deep blue 5 star resort.![]()
![]()
![]()
![]()

Θα περασουμε μουρλια ε ?? Ανωμαλαρα μου εσυ![]()
![]()
ξερεις υπαρχει προβλημα πληροτητας μην καταληξετε τελικα στο δαφνι resort![]()
![]()

δυσκολο απο εκει να βλεπεις θαλασσαΑρκεί να έχουμε θέα θάλασσα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

καλημερίζω άπασι , ζωπυρά τίνα σοφίας & των άπείρων ήδονών τού ξίφους τών κολάκων ..... 
Kαλημερα κοκορικο μου :-* :-*........![]()
........![]()
καλημερίζω άπασι , ζωπυρά τίνα σοφίας & των άπείρων ήδονών τού ξίφους τών κολάκων .....
![]()
ενταξει να δουμε αλλα θελουμε να τα νοοωσουμε κι ολας!!! Ποτε με το καλο μωρακλα μου;Ετσι σε θελω να πρωτοτυπεις![]()
Θα δειτε και βυζι και κωλο και ΑΙΔΟΙΟΝ... Και εισαγωγες και εξαγωγες , απλες και double... Yπομονη λιγο ;) ;)
Συντομα ... ;)ενταξει να δουμε αλλα θελουμε να τα νοοωσουμε κι ολας!!! Ποτε με το καλο μωρακλα μου;
:-*Σκεφτομουν ηλιθιως σαν παιδι και εγω με τις <<επαναστατικες μου αναζητησεις>> . Εφτιαξα λοιπον μια σαχλαμαρα , που τωρα για να την βγαλω ηθελε πολυ χρονο χρημα και ταλαιπωρια ..
Ετσι κατεληξα απλα να το διορθωσω :-(
Καλημερα![]()
![]()
καλημερα.Τον βρονταω απο τωραΕτσι σε θελω να πρωτοτυπεις![]()
Θα δειτε και βυζι και κωλο και ΑΙΔΟΙΟΝ... Και εισαγωγες και εξαγωγες , απλες και double... Yπομονη λιγο ;) ;)

Τι κολάρα για χυσιμο ειναι αυτή μωρό μου
Εγω να δεις πως την περιμενω....Καλησπερα σας ωραια μου κυρια,τι κανετε???Αναμενουμε εναγωνιως την επιστροφη σας :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Εγω να δεις πως την περιμενω....
Καλημερα Κωστα![]()
![]()

ΚαλημεραKαλημέρες Ελενίτσα.
Θες να γίνεις για 2-3 ώρες η Queen του Kaizer??Τι ειναι τουτο παλι
![]()