Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Ετσουξε λιγο , αλλα μπηκεσε μπήκε καλά μωρή (ο μήνας) ?
τις καλησπέρες μου σεκερίμ

Ετσουξε λιγο , αλλα μπηκεσε μπήκε καλά μωρή (ο μήνας) ?
τις καλησπέρες μου σεκερίμ

:-* :-*γκιουναιντίν σεκέριμ... :-* :-* :-* :-* :-*
Σκεφτομουν ηλιθιως σαν παιδι και εγω με τις <<επαναστατικες μου αναζητησεις>> . Εφτιαξα λοιπον μια σαχλαμαρα , που τωρα για να την βγαλω ηθελε πολυ χρονο χρημα και ταλαιπωρια ..
Ετσι κατεληξα απλα να το διορθωσω :-(
Καλημερα![]()
![]()
καλήμερα....Καλημερα σε ολη την παρεα![]()
![]()
![]()
Ενα κουμπικαλήμερα....
τι έχασες...?![]()
![]()
![]()
και σε σενα βεβαιως βεβαιως :-*ελενα καλημερα στημενη στην εχειΚαλημερα σε ολη την παρεα![]()
![]()
![]()

ασε τα κουμπια....Ενα κουμπι![]()
![]()
Καλημερουδια στην ομορφη Σαλονικη μας![]()
και σε σενα βεβαιως βεβαιως :-*
εσυ γινεσαι τελικα πιστο αντιγραφο του αλλουνού :- σας βλεπω σε δικλινο δωματιο στο sinoyri resort[move][size=50pt]ΒΥΖΙ ΧΑΤΖΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;[/size][/move]
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
ασε τα κουμπια....
[move][size=30pt]κώλο χατζή θα δούμε...?[/size][/move]
Μ αγαπαει το ζουζουνι μου ... τι να κανω να το στεναχωρησωελενα καλημερα στημενη στην εχεισε λιγο θα αρχίσει το τροπαριο περιμενε
![]()
![]()
![]()
![]()

Ενα κουμπι![]()
![]()
Καλημερουδια στην ομορφη Σαλονικη μας![]()
και σε σενα βεβαιως βεβαιως :-*
εσυ γινεσαι τελικα πιστο αντιγραφο του αλλουνού :- σας βλεπω με δικλινο δωματιο στο sinoyri resort![]()
![]()
![]()
![]()

ασε τα κουμπια....
[move][size=30pt]κώλο χατζή θα δούμε...?[/size][/move]
τωρα αποκτησες δυο σε λιγο σε βλεπω να τους κανεις παρεαΜ αγαπαει το ζουζουνι μου ... τι να κανω να το στεναχωρησω![]()
Καλημερα Τασο μου![]()
![]()
ομαδικο το οργιο στο sinoyri

μάλλον δέχτηκες την πρόταση που σ έκανε ο barock...Μ αγαπαει το ζουζουνι μου ... τι να κανω να το στεναχωρησω![]()
Καλημερα Τασο μου![]()
![]()
Ετσι σε θελω να πρωτοτυπεις[move][size=50pt]ΒΥΖΙ ΧΑΤΖΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;[/size][/move]
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Τ Σ Ο Υμάλλον δέχτηκες την πρόταση που σ έκανε ο barock...![]()
![]()
![]()

ξερεις υπαρχει προβλημα πληροτητας μην καταληξετε τελικα στο δαφνι resortΕίμαι κλωνάρι του αλλά μην το πεις προς τα έξω. :S :S :S :S
Αν φέρει η Ελενα καμιά φίλη της ας είναι ένα ταπεινό δίκλινο στο Sinouri Grand all senses deep blue 5 star resort.![]()
![]()
![]()
![]()

Θα περασουμε μουρλια ε ?? Ανωμαλαρα μου εσυΕίμαι κλωνάρι του αλλά μην το πεις προς τα έξω. :S :S :S :S
Αν φέρει η Ελενα καμιά φίλη της ας είναι ένα ταπεινό δίκλινο στο Sinouri Grand all senses deep blue 5 star resort.![]()
![]()
![]()
![]()