Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.890
- Πόντοι
- 3.506
Γιατί να έχει σχέση? Υδραυλικός είναι να φτιάχνει βρύσες?Θέα είναι.Καλημερα Έλενα.Τι έγινε ρε παιδιά, έχει σχέση με σιλικόνες?

Γιατί να έχει σχέση? Υδραυλικός είναι να φτιάχνει βρύσες?Θέα είναι.Καλημερα Έλενα.Τι έγινε ρε παιδιά, έχει σχέση με σιλικόνες?

ΚαλημεραΓιατί να έχει σχέση? Υδραυλικός είναι να φτιάχνει βρύσες?Θέα είναι.Καλημερα Έλενα.![]()
![]()
![]()

Καλημερα γιαβρι μουΚαλημερα μουνακλα :-* :-* :-*
:-*

ΚαλησπεραΚαλησπέρα Έλενα!
:-*Βρε Έλενα μου καλησπέρα..Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος..Δεν έχω καταλάβει,τι “βελτίωση” έχεις υποστεί;;;
Δεν ξέρω αν το έγραψες και στο φόρουμ οπότε δεν το έψαξα και ρωτάω ευθέως.Αν θες απαντάς!![]()
Μολις παω σπιτι θα σε απαντησωΒρε Έλενα μου καλησπέρα..Χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος..Δεν έχω καταλάβει,τι “βελτίωση” έχεις υποστεί;;;
Δεν ξέρω αν το έγραψες και στο φόρουμ οπότε δεν το έψαξα και ρωτάω ευθέως.Αν θες απαντάς!
ΥΓ
Μας γαμησες (και κυριολεκτικά κάποτε) που δεν θα είσαι Θεσσαλονίκη τον Οκτώβρη. :-

Τίποτα ιδιαίτερο τύπε, μια αεροτομή και ένα σπόιλερ προφυλακτήρα λένε οι πληροφορίες μου ότι θα τοποθετήσει

Ναι αφαιρεσα λιγο , να το χω για τα γεραματαΜείωση στήθους έκανε ...

Kαλησπερα σε ολα τα αγορια
Εχω λιγο βαβα ακομα , αλλα που θα παει τελειωνει και θα ειμαστε παλι μαζι
Φιλουδια :-* :-*
Πω πω πω!
Κράτα το καρέ hairstyle οπωσδήποτε!
Εννοειται .. Καθιερωθηκε πια ;)
Κουκλάρα ήσουν και πριν, κουκλάρα είσαι και τώρα. Εγώ δε βλέπω διαφορά, τουλάχιστον όπως είσαι ντυμένη