Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Καλημέρα και καλό Φθινόπωρο στην πιο Ανοιξιάτικη κυρία!Kαλημερα και καλο μηνα Σεπτεμβρη , σε ολη την παρεα ...:-*
Kαλημερα και καλο μηνα Σεπτεμβρη , σε ολη την παρεα ...:-*
Καλημερα γιαβρι μου :-* :-*Καλημέρα και καλό Φθινόπωρο στην πιο Ανοιξιάτικη κυρία!
Αλλάζει αγαπητή μου, πως να το κάνουμε. Φθινόπωρο, φθίνουν οι οπώρες, αισθανόμαστε πως μας αφορά, ωριμάζουμε και κατά συνέπεια μελαγχολούμε.Καλημερα γιαβρι μου :-* :-*
Ας αλλαξει μονο η εποχη ομως .. Οχι η διαθεση μας![]()
![]()
Καλή μέρα και καλό μήνα
από σήμερα τέρμα το καλοκαίρι (στα χαρτιά).. .Ετσι !! Μονο στα χαρτια και απο οτι διαβαζω ουτε η ωρα θα αλλαξει![]()
![]()
<<Φθινόπωρο, φθίνουν οι οπώρες>>.. Nαι αυτο ειναι ενας λογος μελαγχολιας , καθ οτι τρωω μονο οπωρας :S :SΑλλάζει αγαπητή μου, πως να το κάνουμε. Φθινόπωρο, φθίνουν οι οπώρες, αισθανόμαστε πως μας αφορά, ωριμάζουμε και κατά συνέπεια μελαγχολούμε.
Τρως και σαλάτες ;). Να προσθέτεις ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα berries. Φτιάχνουν τη διάθεση!<<Φθινόπωρο, φθίνουν οι οπώρες>>.. Nαι αυτο ειναι ενας λογος μελαγχολιας , καθ οτι τρωω μονο οπωρας :S :S
Κατ τα αλλα , κατι θα κανουμε και θα αποκατασταστησουμε τις ορμονες ευτυχιας .. Μας εχω εμπιστοσυνη![]()
![]()
Εννοειται σαλατες , και ολων των ειδων τα ξηρα καρπα σε φυσικη μορφη ;) ;)<<Φθινόπωρο, φθίνουν οι οπώρες>>.. Nαι αυτο ειναι ενας λογος μελαγχολιας , καθ οτι τρωω μονο οπωρας :S :S
Κατ τα αλλα , κατι θα κανουμε και θα αποκατασταστησουμε τις ορμονες ευτυχιας .. Μας εχω εμπιστοσυνη![]()
[/quote
Τρως και σαλάτες ;). Να προσθέτεις ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα berries. Φτιάχνουν τη διάθεση!
Καλή σου ημέρα μωρό!Kαλημερα και καλο μηνα Σεπτεμβρη , σε ολη την παρεα ...![]()
Ευχαριστω borbi μου .... :-* :-*Καλή σου ημέρα μωρό!
Όπως ωριμάζει το καλό γαλλικό κρασί σε δρύινα βαρέλια της οικογένειας Sylvain έτσι και εσύ με το πέρασμα του χρόνου ομορφαίνεις και γλυκαινεις...![]()
Οι μεγάλοι οινοποιοί ρίχνουν το βάρος στην επίγευση.Ευχαριστω borbi μου .... :-* :-*
Επειδη υπολειπομαι χρονου ομως , (37 αφου).... ειπα να το σπρωξω λιγο ποιο γρηγορα , χωρις να χαλασω γευση και επιγευση![]()
Συμφωνω !! Εκει ριχνω και εγω το βαρος .... Οταν κλεινει η πορτα ;)Οι μεγάλοι οινοποιοί ρίχνουν το βάρος στην επίγευση.
Καλή σου μερα κουκλαρα !! και καλό μήνα!!Kαλημερα και καλο μηνα Σεπτεμβρη , σε ολη την παρεα ...:-*
Οι μεγάλοι οινοποιοί ρίχνουν το βάρος στην επίγευση.
Πριν όμως φθάσεις στην επίγευση έχεις εκτιμήσει ... το χρώμα...τα αρώματα...και την πυκνότητα του...Συμφωνω !! Εκει ριχνω και εγω το βαρος .... Οταν κλεινει η πορτα ;)
Eπισης γιαβρι μου :-*Καλή σου μερα κουκλαρα !! και καλό μήνα!!
Ισορροπια σε ολα ...Πριν όμως φθάσεις στην επίγευση έχεις εκτιμήσει ... τα χρώματα...τα αρώματα...και την πυκνότητα του...![]()
Kαλως το μου ...
σε μια γωνιτσα θα κατσω Κα Ελενα...δεν θα ενοχλω....στους παππουδες μυριζει καμφορα,ριχνουν συνεχεια φλιτ για της μυγες και λενε ιστοριες πως καπου καποτε ταχαμου γαμησανε....φραγκο δεν πεφτει με την καμια...πενονταιKαλως το μου ...
Ολο σε πειραζει ο φιλος μου ο bliz ... Λεω να βαλω τα μεγαλα μεσα να σε υιοθετησει , να εχεις και εσυ το χαρτζιλικι σου βρε παιδακι μου![]()