Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Πρεπει να εισαι αλλης εθνοτητας , για τον καταλαβεις γιαβρι μου ;) ;)τυπε δεν καταλαβα λεξη απο οτι εγραψες :S :S :S
Πρεπει να εισαι αλλης εθνοτητας , για τον καταλαβεις γιαβρι μου ;) ;)τυπε δεν καταλαβα λεξη απο οτι εγραψες :S :S :S
Μην ασχολησε Ντουσαν .. Ο τυπος χρηζει <<κιτρινου> η <<κοκκινου>> χρωματος ..εγώ πάντως που την πήρα,Δεν είδα κάτι τέτοιο τυπε,εσύ που το είδες αυτό μου λες.το μωρό είναι σούπερ μάλλον θα πήγες με άλλη μάστορα..
Μπα λάθος κανείς Έλενα.Ψυχιατρο και άσπρη ρόμπα που δένει πίσω χρειάζεται και επειγόντως..Μην ασχολησε Ντουσαν .. Ο τυπος χρηζει <<κιτρινου> η <<κοκκινου>> χρωματος ..
Θα αναλαβουν οι διαχειριστες ;)

Αν δεν σ αρεσει η φαση εδω, μπορεις να βρεις κατι,που σου ταιριαζει σαν φαση , αγαπητε..Γιατι να κιτρινίσεί η να κοκκινισει o fanoyt;;; Επειδή λεει την άποψη του;;μονο καλα πράγματα επιτρεπονται???? Καλη φαση λοιπον
εσυ την γνωμη σου την λες βριζοντας τυπε?χυδαια μαλιστα?Γιατι να κιτρινίσεί η να κοκκινισει o fanoyt;;; Επειδή λεει την άποψη του;;μονο καλα πράγματα επιτρεπονται???? Καλη φαση λοιπον
Ξερω ....Κουκλάρα μπορεί να μην γράφω τακτικά 《ξέρεις γιατί》αλλά είμαι πάντα εδώ φιλιά καλά να περνάς μωρό..
παίχτη κανε ραντεβού με την χατζή να έχεις προσωπική άποψη...Γιατι να κιτρινίσεί η να κοκκινισει o fanoyt;;; Επειδή λεει την άποψη του;;μονο καλα πράγματα επιτρεπονται???? Καλη φαση λοιπον
παίχτη κανε ραντεβού με την χατζή να έχεις προσωπική άποψη...
τι ακομψα ρε τυπε...8 μαλαματινες με 5 αρνταν ειχε παρει μαζιΑκομα και αν εχω εγω καλη άποψη αυτός δενεχει....τι να κανουμε τωρα;;δν γινεται όλοι να γουστάρουν.....το ειπε άκομψα βεβαια ειναι αληθεια
Ακομα και αν εχω εγω καλη άποψη αυτός δενεχει....τι να κανουμε τωρα;;δν γινεται όλοι να γουστάρουν.....το ειπε άκομψα βεβαια ειναι αληθεια
Ακομα και αν εχω εγω καλη άποψη αυτός δενεχει....τι να κανουμε τωρα;;δν γινεται όλοι να γουστάρουν.....το ειπε άκομψα βεβαια ειναι αληθεια
τι ακομψα ρε τυπε...8 μαλαματινες με 5 αρνταν ειχε παρει μαζι
Ενα χρονο εδω μεσα ολοι μας εχουμε δει πολλα τετοια φρουτα, και τι ρολο παιζουν..Επιτρεψε μου να ξερω κατι παρα πανωΑκομα και αν εχω εγω καλη άποψη αυτός δενεχει....τι να κανουμε τωρα;;δν γινεται όλοι να γουστάρουν.....το ειπε άκομψα βεβαια ειναι αληθεια
θα σου πω εγώ γιατί τον κιτρίνισαν επειδή ήταν παλιό αξιόπιστο μέλος με πολλές κριτικές και ακόμη πιο πολλή ενημέρωση ;) κακοί άνθρωποι εδώ μέσα μην την ψαχνής πήγαινε αλλού καλύτερα .....Γιατι να κιτρινίσεί η να κοκκινισει o fanoyt;;; Επειδή λεει την άποψη του;;μονο καλα πράγματα επιτρεπονται???? Καλη φαση λοιπον
Ενω εισαι εισαι ?Όλοι οι υπόλοιποι που γραφουν εδω και 2310 σελίδες και την θεοποιούν ειναι νηφαλιοι????χαχαχαχα
διασκεδαζεις βλεπω ε?Όλοι οι υπόλοιποι που γραφουν εδω και 2310 σελίδες και την θεοποιούν ειναι νηφαλιοι????χαχαχαχα
θα σου πω εγώ γιατί τον κιτρίνισαν επειδή ήταν παλιό αξιόπιστο μέλος με πολλές κριτικές και ακόμη πιο πολλή ενημέρωση ;) κακοί άνθρωποι εδώ μέσα μην την ψαχνής πήγαινε αλλού καλύτερα .....