spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.692
- Πόντοι
- 7.715
δεν θα εμφανιστω...εχω ραντεβου με 1-2 κουμπαρες.οποια ειναι καλυτερη...εσυ τι θελεις εδω ;) εχεις αρραβώνες αυριο![]()
![]()
![]()
![]()
...θα παρει και το χρησμα... 
δεν θα εμφανιστω...εχω ραντεβου με 1-2 κουμπαρες.οποια ειναι καλυτερη...εσυ τι θελεις εδω ;) εχεις αρραβώνες αυριο![]()
![]()
![]()
![]()
...θα παρει και το χρησμα... 
στο διόρθωσα λίγο...παιχτη εγω εφαγα κατισουβλακιακαλαμακια ;) τωρα οι αλλοι δεν ξερω![]()
η ελενα παντα εχει ωραιες φωτο αισθησιακες η μη ;)
παιχτη εγω εφαγα κατι σουβλακια ;) τωρα οι αλλοι δεν ξερωΤωρα αν πω οτι αυτες οι φωτο ειναι πιο ωραιες απο τις αλλες,θα πεσουν να με φανε!!!
ρε μπουγατσα ηθελα με φλουρι ;) την πρωτοχρονιά μου ειπανεστο διόρθωσα λίγο...![]()
![]()
![]()

Aξιζε η ταλαιπωρια![]()
Aξιζε η ταλαιπωρια![]()
Να την εκφραζεις την γνωμη σου και ας πεσουν να σε φανε ... Εδω εχουμε πλουραλισμο !Τωρα αν πω οτι αυτες οι φωτο ειναι πιο ωραιες απο τις αλλες,θα πεσουν να με φανε!!!
Ευχαριστω !!Τί λες τώρα! Είδωλο! Με γεια
Να την εκφραζεις την γνωμη σου και ας πεσουν να σε φανε ... Εδω εχουμε πλουραλισμο !
Πλουραλισμος υπαρχει,σεβασμος στην αντιθετη αποψη,οχι.Να την εκφραζεις την γνωμη σου και ας πεσουν να σε φανε ... Εδω εχουμε πλουραλισμο !
Σε ολες τις ανθρωπινες ομαδες οταν υπαρχει αλληλεπιδραση , παρατηρουνται τετοια φαινομενα , που καλο ειναι να τα απομονωνουμεΠλουραλισμος υπαρχει,σεβασμος στην αντιθετη αποψη,οχι.
μακάρι να το έσπαγα....
μέσα στην Αραπιά 
Δεν σε ειπα να μην πινειςΣεξοκουκουβάγια ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ που μετά ΜΑΝΙΑΣ ζηλεύω είναι το κινητό σουμακάρι να το έσπαγα....
Το τραγούδι είναι επηρεασμένο από τα λαστ σαξσεσφουλ μπετς εν Αραπιάν, κοπάνησα 1 Kaiser (όχι των Kaizer Chiefs) το ηλιοβασίλεμα (αλλά δεν ήμουν στους Mamelodi Sundowns) κι έτσι πέρασα λίγο φτιαγμένος να σε καλησπερίσω![]()
Mακάρι να βοηθήσει η θεά Τύχη να σε δω να αστράφτειςμέσα στην Αραπιά

Αμα τα δεις πως ηταν ντυμενα ......ποια κοριτσακια βρε βρωμογερε?...αυτα ειναι τρυφερουδια,και περιμενουν την μαμα τους να τα μαζεψει!!!...ξοοουυυττττ!!!!!
Η καλύτερη σου ever!!!Aξιζε η ταλαιπωρια![]()
:-* :-* :-*Η καλύτερη σου ever!!!
Καλή ξεκούραση στις αμμουδερές παραλίες της Χαλκιδικης.!!!:-* :-* :-*