Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Καλημερα γιαβρι μου καλη εβδομαδα να εχουμε ... :-*καλημέρα σας, και καλή εβδομάδα!

Καλημερα γιαβρι μου καλη εβδομαδα να εχουμε ... :-*καλημέρα σας, και καλή εβδομάδα!

πολυ σιβυλλικες δηλωσεις βρε κουκλα μου,εκτος αν εγω εχω χασει επισδεια!παντως εξακολουθεις να εισαι μουναρος!!!την καλημερα μου!
Και που να δεις την χειμωνιατικη ανανεωση ....
Θα στεναχωρησει πολλους <<φιλους>>
....
Καλησπερα :-*

μια αυτψια θα με πεισει!δεν θελω να αμφισβητησω τα λεγομενα σου αλλα...επι των τυπων των ηλων που λενε!!την καλημερα μου!Εξακολουθεί μόνο; να μη σου πω ότι έχει γίνει κατ' εμέ πολύ πιο μούναρος απ' αυτό που ήταν στην αρχή της παρουσίας της εδώ.
Στη μεση ειμαι μονοΕξακολουθεί μόνο; να μη σου πω ότι έχει γίνει κατ' εμέ πολύ πιο μούναρος απ' αυτό που ήταν στην αρχή της παρουσίας της εδώ.
Σωστοςμια αυτψια θα με πεισει!δεν θελω να αμφισβητησω τα λεγομενα σου αλλα...επι των τυπων των ηλων που λενε!!την καλημερα μου!
θα δεις ..... θα δειτε ... ;)Ας ελπίσουμε ότι αφορά το μαλλί και όχι το στήθος
Καλημέρα!
Καλησπερα Γιαννη :-* :-*καλησπερα :-*
Αχ και να ήμουν το νερό που λούζει την κορμάρα σουΚαλη αυριανη να εχετε ολοι :-* :-*
Θα σου χω ενα gif πρωι πρωι μωρη ρουφηχτρα...Nα παει καλα η ημερα ε ?
Που ειναι το gif moy >![]()

Nα παει καλα η ημερα ε ?Εγω τον παιζω απο βραδυς..![]()
Να μου τον βαλεις..... για νανι ....Αχ και να ήμουν το νερό που λούζει την κορμάρα σου
Που να κοιμηθούμε Παιδί μου κατάρτι μας τον έκανες
Θα σου χω ενα gif πρωι πρωι μωρη ρουφηχτρα...![]()

Καλη αυριανη να εχετε ολοι :-* :-*
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=1050843;image[/img[/URL]]
[/quote]
Ωχχ Παναγία μουουουουουουου.... :shockedeyes:
Κανονισε .... Ειναι και παραωραΩχχ Παναγία μουουουουουουου....![]()