Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αν νομιζεις πως επειδή εχεις ωραια μπούτια θα μας δελεάσεις
εισαι βαθια ξημερωμενη πέφτεις απολυτως μεσα
εισαι βαθια ξημερωμενη πέφτεις απολυτως μεσα
Καλημέρα γλυκούλα!Kαλη η ημερα σε πεισμα των καιρων , να ειναι για ολους σας :-*
Δυστυχως η ευτυχως (χωρις να ξεχναμε !!! )... πρεπει να παμε παρακατω !!
Ετσι δεν ειναι ?
καλημέρα, ποτε θα ξαναρθεις θεσσαλονικη να σε αφήσω ελευθερη να κανεις ότι θελΩ?

Καλημερα γλυκουλη :-*Καλημέρα γλυκούλα!
https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Sommer-Smileys/smileys-sommer-26.gif[/img[/URL]]
Ήμουν high, cool και αραχτός
Όταν πέρασες μωρό μου από μπρος
Όταν σε είδα λιώσαν τα παγάκια
Και για σένα μου ανάψαν τα λαμπάκια
Σαν δελφίνι κολυμπάει
Πεταλούδα και απλωτές
Και του κάνει μακροβούτια
Και του κάνει πατητές
Πλάτσα πλάτσα πλούτσα
Με έχεις κάνει λούτσα
Πλούτσα πλούτσα πλάτσα
Έπαθα χλαπάτσα
Καλημέρα!
[/quote] Καλοοοοοοο :dancing: :dancing:
Ας δωσουμε μια αισθηση αισιοδοξιας μερες που ειναι
Καλημερα ettore :rose:
Kαλημερα![]()
οπου κι αν σας βρισκω Κυριακατικα .. ;)

:-* :-*Καλή μέρα και καλή Κυριακή Έλενα!
:-* :-*Kαλή σου μέρα κοριτσάρα
![]()
![]()
![]()

Καλό μεσημέρι Στριμωγμένο μουΣε γωνια η αλλου ?
Το κακό κογιότ κατάλαβε ότι σε έχει στριμώξει γιαυτό δεν μιλάς ούτε εδώ ούτε στην Οχιά ;)
Εμ αυτά που έκανες θα τα λουστείς όταν έλθει η κατάλληλη ημέρα, πιστεύω να θυμάσαι τι σου έχω πει Μακαρονάδα μου...![]()
ΚαλησπεραΚαλησπέρα Έλενα

Kαλημερα![]()
οπου κι αν σας βρισκω Κυριακατικα .. ;)
εμένα τώρα δεν ξέρω γιατί, μου ήρθε πρώτη φορά να γράψω έπειτα από 2261 σελίδες στο νήμα (Δεν αντεξες ε ?χιουμορ κανω μην με παρεξηγησεις . Χαιρομαι που σου ξυπνησα αυτο το κατι για να γραψεις .) (τα διαβάζω σχεδόν όλα από την αρχή) θεωρώντας μια ερωτική φωτογραφία σας κυρία Έλενα ετούτη που κρύβει αντί να φανερώνει
![]()
ειλικρινά θα σταθώ να σε παρατηρήσω για κάμποση ώρα. εύχομαι η Αισθητική σου (Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗς ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ . ΤΟΥ ΟΧΙ ΓΥΜΝΟΥ ΕΝΤΕΛΩς) να μας χαρίσει κι άλλες τέτοιες εικόνες ως ντυμένης, όχι γυμνής.
τα σέβη μου... Καλησπερα Αλεξη:-*
ΥΓ - κάποια στιγμή θα προκύψει ραντεβού ερωτικής συνεύρεσης οπωσδήποτε. το έχω υποσχεθεί καιρό τώρα στον εαυτό μου.
έτσι εισαι για γλύψιμο από την κορφή ως τα νύχιαKαλημερα απο το κοριτσι των βραχων:-*
![]()