Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Ολα καλα ?Καλησπέρα, καλή μου.
Ολα καλα ?Καλησπέρα, καλή μου.
Υπομονη θα ερθουν ... Υπαρχουν και ντροπες απο τα αγορια μας.........
.........ΨΩΛΕς ΔΈΝ ΒΛΈΠΩ ......άπό τούυς πυρφόρους <<λεβέντες>>
Ομορφαντρα μου εσυ :-* :-*Α δηλαδη θες εκπτωση επειδη εισαι ομορφος και λεβεντης...
Τοτε φιλε θα σε στεναχωρησω ...αν εσυ θες εκπτωση εμενε επρεπε να πληρωνουν το βαρος μου σε πλατινα για να συνευρεθουν μαζι μου...
Πηγε διακοπες το βλαμενο και με στελνει καρτες να με την σπασειΤι κακοκαιρι κι αυτό. Η Έλενα στον τουρισμό κι όπου γυμνισταν τρουπωνει...αλλά χάσαμε και την Περσεφόνη που ψ*** αρμενιζει αυτό το κορμί;

ΚαλησπεραΚαλησπέρα στην όμορφη παρέα και φυσικά στην Ελενα. μετράμε τις μέρες για να σε δούμε και από κοντά

Μην με βαζεις τετοια τωρα και εχω κοψει την ζαχαρη ......παρε μερικα
να το πρωτο
γλυκουτσικο γλυκουτσικο
<<σου ειπε κανεις σημερα ποσο μουναρος εισαι>> ......Μπαααα . Που τετοια τυχη :S :Sεπειδη λογω δουλειας μολις μπηκα και βαρυεμαι να ψαξω...σου ειπε κανεις σημερα ποσο μουναρος εισαι???μετραω μερες!![]()
![]()
Ναι γιαβρι μου . Αν ολα πανε καλαΜας ερχεσαι προς χανια κορμαρα μου..?

Ομορφαντρα μου εσυ :-* :-*
Μεχρι 20 ειναι οκ , με το αναλογο παχος .... ;)ειμαστε λεβεντες κ ομορφαντρες. Οσο για το μοριο, η Κυρα Ελενη οσο πιο μεγαλο τοσο πιο πολυ γουσταρει νομιζω. Αφου ειναι μερακλού![]()
Μεχρι 20 ειναι οκ , με το αναλογο παχος .... ;)
Μετα τα 20 υπαρχει ενα θεματακι![]()
Aντε βρε που εισαι εσυ σαν τον Κουασιμοδο . ΧαδιαρηΜα τωρα ειναι πραγματα αυτα που σας λεει κυρία μου ...
Εδω εμεις που καθε μερε συγχαιρουμε τη μητερα μας τραγουδιστα
" συγχαρητηρια Μανα που εκανες τετοιο γιο
που ειναι σαν αδελφι με τον Αλεν Ντελον "
δεν ζητησαμε εκπτωση
επειδη δεν ξερει ποσο ΚΟΥΚΛΟΣ ειμαι ας του βαλω τη φωτογραφια μου να σκασει απ τη ζηλια μου
ψιτ εσυ μη με ματιαξεις ...με το ματι το τσακιρικο
Aντε βρε που εισαι εσυ σαν τον Κουασιμοδο . Χαδιαρη
Μια χαρα αγορινα εισαι στην ποιο ωραια ηλικια και με εξαιρετικο πεος..
Ωχ :- δεν πιστευω να μας ακουσε ο << μπλε >> ...
Καλησπερα
Θυμησε με που εισαι εσυ![]()
Ααααααα! Αυτή την Περσεφόνη έτσι και την πετύχω πουθενά....Πηγε διακοπες το βλαμενο και με στελνει καρτες να με την σπασει![]()
![]()
Καληπσερα :-*

Ααααααα! Αυτή την Περσεφόνη έτσι και την πετύχω πουθενά....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μεχρι 20 ειναι οκ , με το αναλογο παχος .... ;)
Μετα τα 20 υπαρχει ενα θεματακι![]()
Δεν ανεβαινει η τιμη .. Ο πονος ανεβαινειΔηλαδή μετά τα 20 ανεβαίνει η τιμή;; Γιατί κανονικά πρέπει να κανεις ψαλίδι αγάπη!

Βρε τι θυμηθηκαμε αποψε ....
Ναι εχω πολλους φιλους στην Κρητη .. Ειδικα στο fb ;)Χανιά και από ότι έχω καταλάβει από τα μηνύματα, το κοινό σου στην Κρητη και ειδικά στα Χανιά είναι μεγάλο ;)