Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
:-* :-* :-*είδες λες και το ήξερα δεν μου αρέσει η κολοκυθόπιτα αστέρι,,μόνο σπανακόπιτα τρώω φιλιά
:-* :-* :-*είδες λες και το ήξερα δεν μου αρέσει η κολοκυθόπιτα αστέρι,,μόνο σπανακόπιτα τρώω φιλιά
Πελάτης;Πλανο απο ζουζουνιές![]()
![]()
Οχι , συναδελφισσα εκ ΘεσσαλονικηςΠελάτης;
Με πελατηΟι δυό σας ή και με κάποιον πελάτη στο παρεάκι σας;
Οι δυό σας ή και με κάποιον πελάτη στο παρεάκι σας;Οχι , συναδελφισσα εκ Θεσσαλονικης
Πολλά like για τον τυχερό που το βίωσε...Με πελατη
Καλημερα σε ολη την παρεα :-* :-* , που απο οτι παρατηρησα μεγαλωνει ιδιαιτερως ;)
Μια καλημερα λοιπον , και σε ολους τους καινουργιους φιλους , που επισης παρατηρησα οτι για πρωτη φορα γραφουν στο site ;)
Τι συμπεραινουμε λοιπον απο ολα αυτα
Έλενα πιο είναι το μωρό που έχεις μαζί σου;
Το οτι ειμαι παρατηρητικη![]()
![]()
ειμαι 23 πιστευετε θα περασω καλα με την ελενα?
ειμαι 23 πιστευετε θα περασω καλα με την ελενα?
![]()
Οριστε γκρινιαρη ;) ;)
Μια ερώτηση χωρίς να θελω να θίξω κανένα. Η απουσία προφυλακτικού δεν ανησυχεί κανέναν;Με πελατη
Ειναι απο ταινια η φωτο οποτε εκει εχουν κανουν εξετασεις προηγουμενως οποτε οι απορίες ειναι ακαιρες φιλε και εχει συζητηθεί το θεμα παλιότερα μην δίνουμε συνεχειαΜια ερώτηση χωρίς να θελω να θίξω κανένα. Η απουσία προφυλακτικού δεν ανησυχεί κανέναν;
Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί λέει ότι είναι με πελάτη από Θεσσαλονίκη.Ειναι απο ταινια η φωτο οποτε εκει εχουν κανουν εξετασεις προηγουμενως οποτε οι απορίες ειναι ακαιρες φιλε και εχει συζητηθεί το θεμα παλιότερα μην δίνουμε συνεχεια
Επιπλεον να προσθεσω στα λεγομενα του Μυρτιλου , οτι για οσους εχουν ανησυχιες παρ ολες τις εξηγησεις που εχουν δωθει κατα καιρους , ως προς τα θεματα υγιεινης στα γυρισματα....Ειναι απο ταινια η φωτο οποτε εκει εχουν κανουν εξετασεις προηγουμενως οποτε οι απορίες ειναι ακαιρες φιλε και εχει συζητηθεί το θεμα παλιότερα μην δίνουμε συνεχεια