spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 17.931
- Πόντοι
- 18.546

Καλημερα σε ολη την παρεα :-* :-* , που απο οτι παρατηρησα μεγαλωνει ιδιαιτερως ;)
Μια καλημερα λοιπον , και σε ολους τους καινουργιους φιλους , που επισης παρατηρησα οτι για πρωτη φορα γραφουν στο site ;)
Τι συμπεραινουμε λοιπον απο ολα αυτα
Το οτι ειμαι παρατηρητικη![]()
![]()

Οκεχεις μια κακη συνηθεια να βαζεις φωτο που δεν φαινονται οι κωλοι... :S :'(
Πλάνο από ταινία;
Καλημερα σε ολη την παρεα :-* :-* , που απο οτι παρατηρησα μεγαλωνει ιδιαιτερως ;)
Μια καλημερα λοιπον , και σε ολους τους καινουργιους φιλους , που επισης παρατηρησα οτι για πρωτη φορα γραφουν στο site ;)
![]()
Αυτο που καταλαβες ... ;) Μην το ξυνεις

Τι μου θύμησες τώρα...Αυτο που καταλαβες ... ;) Μην το ξυνεις
Καλησπερα γιαβρι μου![]()
![]()
Καλημερα γιαβρι μου :-*Καλημερα ...
Την αλλη κυρία δεν θα μας την συστήσετε ???

Καλημερα γιαβρι μου :-*
Ευα . Την γνωρισα Θεσαλονικη , και καναμε καποια << πραγματα>>....![]()
Καλημέρα στο αστέρι στην κούκλα Έλενα,σκέτη κάβλα είσαι μωρό μού,το άλλο το μπαζακι δεν πιάνει μπογιά μπροστά σού,μην σου πω χαλάει και την φωτογραφία!!!Καλημερα σε ολη την παρεα :-* :-* , που απο οτι παρατηρησα μεγαλωνει ιδιαιτερως ;)
![]()
Συμφωνω απολυτα . Γι αυτο και απανταω στις ερωτησεις ;)Αυτα τα "πραγματα" τα λενε κυρια Ελενα ...
δεν τα κρατανε μυστικα
ΚαλησπεραΚαλημέρα στο αστέρι στην κούκλα Έλενα,σκέτη κάβλα είσαι μωρό μού,το άλλο το μπαζακι δεν πιάνει μπογιά μπροστά σού,μην σου πω χαλάει και την φωτογραφία!!!

είδες λες και το ήξερα δεν μου αρέσει η κολοκυθόπιτα αστέρι,,μόνο σπανακόπιτα τρώω φιλιάΚαλησπερα
Θα με επιτρεψεις να διαφωνησω ... Η Ευα ειναι κοριτσαρος ;)
Τες πα , περι ορεξεως ...