koproskulo21
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 4.005
Εχεις εξελιχθεί σε Έρωτας στο Μπου...............
τέτοιες μαλακιες λες, γι αυτό δεν γαμας ουτε με αιτηση του νομου 105
Είχαμε μία διαφωνία επί της νομικής φύσεως του γεωργικού ενεχυρογράφου.![]()
Εσυ φιλε μου Εxcalibur , o Saint kai o Bliz εχετε εκπροσωπησει το ανδρικο ειδος , στο μεγιστο καλο βαθμο , (ασχετα απο αστειοτητες ,που μια χαρα ειναι κι αυτες για να περνα ευχαριστα η ωρα ) στις συναντησεις μου μαζι σας...
Νομιζω αυτο καλυπτει και τους τρεις παλι με τον καλυτερο τροπο . ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕΓΕΘΩΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΑΣ![]()
Επίσης, κ. συνάδελφε, δήλωση είναι και όχι αίτηση.
Κουρκούτιασε το μυαλουδάκι σας από την χυλόπιτα ...
παιχτη,αν εχεις κατι να γραψεις για την χατζη,απο συνευρεση μαζι της,καντο.αν οχι,περιορισου στο στοιχημα,που ειναι και η ειδικοτητα σου,απο οτι βλεπω.Με αφορμή το σχόλιο του raopau η άποψή μου είναι ότι η Ελένη είναι χαζοπούλι με την κατάλληλη ευστροφία ότι μπορεί να σε χώσει στο βρακί της αν είσαι χαλβάς ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Ας δούμε όμως 2 παραθέσεις παλαιών σχολίων....
Δεν σου απάντησα εκείνη την ημέρα - έδωσα τόπο στην οργή αλλά τι σε ενόχλησε?????
Καψούρικο σχόλιο έκανα Β-Ο-Υ-Λ-Ω-Σ-Τ-Ο............
Γιαυτό ξανάστειλα pm επαναλαμβάνοντας κάποια πράγματα.
Ούτε ΕΣΥ ούτε ΚΑΝΕΝΑΣ της παρέας δεν γράψατε τίποτα για τον φιλαράκο σας που μόνο σπόντες πέταγε για το Μυρτίλο παλαιότερα (τα θυμάστε υποθέτω).
Ορίστε το σχόλιο του => προς υπενθύμιση Ελένη => στον ξεμπροστιάζω για άλλη μια φορά........
και κατά λάθος πάτησα λάηκ αντί για παράθεση ώστε να έπαιρνα το λινκ κολλάει το φόρουμ...........
Μακάρι η διοίκηση να τον ΒΑΝ κιόλας. Και μακάρι να ΒΑΝ κι άλλους........
Ελενίτσα,
εγώ έχω βρει σε άλλη σελίδα το βίντεο σου.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ" και χαίρομαι που το κατέβασαν.......
Κι όπως θυμάσαι παλαιότερα σου είχα στείλει και link από άλλη σελίδα κι είδα προσφάτως ότι είναι κατεβασμένα. Θα σε ενημερώσω prive.
Το Τασο επιπλεον αστον ησυχο .. Δεν με πειραξε ποτε , και δεν θελω καμμια κριτικη για το προσωπο του.. ΕΝΤΑΞΕΙ ..?Με αφορμή το σχόλιο του raopau η άποψή μου είναι ότι η Ελένη είναι χαζοπούλι με την κατάλληλη ευστροφία ότι μπορεί να σε χώσει στο βρακί της αν είσαι χαλβάς ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Ας δούμε όμως 2 παραθέσεις παλαιών σχολίων....
Δεν σου απάντησα εκείνη την ημέρα - έδωσα τόπο στην οργή αλλά τι σε ενόχλησε?????
Καψούρικο σχόλιο έκανα Β-Ο-Υ-Λ-Ω-Σ-Τ-Ο............
Γιαυτό ξανάστειλα pm επαναλαμβάνοντας κάποια πράγματα.
Ούτε ΕΣΥ ούτε ΚΑΝΕΝΑΣ της παρέας δεν γράψατε τίποτα για τον φιλαράκο σας που μόνο σπόντες πέταγε για το Μυρτίλο παλαιότερα (τα θυμάστε υποθέτω).
Ορίστε το σχόλιο του => προς υπενθύμιση Ελένη => στον ξεμπροστιάζω για άλλη μια φορά........
και κατά λάθος πάτησα λάηκ αντί για παράθεση ώστε να έπαιρνα το λινκ κολλάει το φόρουμ...........
Μακάρι η διοίκηση να τον ΒΑΝ κιόλας. Και μακάρι να ΒΑΝ κι άλλους........
Ελενίτσα,
εγώ έχω βρει σε άλλη σελίδα το βίντεο σου.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ" και χαίρομαι που το κατέβασαν.......
Κι όπως θυμάσαι παλαιότερα σου είχα στείλει και link από άλλη σελίδα κι είδα προσφάτως ότι είναι κατεβασμένα. Θα σε ενημερώσω prive.
Πως θα συνευρεθωμεν αφου θα κρυφτεις , με ειπες ?Αρα σας απομενει μια συνευρεση με τον ξεβρακωτο να χαμηλωσει προς το μεσο ορο η βαθμολογια των ανδρων μελωνε του σαη. Σας υποσχομαι να βαλω τα δυνατα μου να ειναι αρκουντως τραγικη η κριτικη σας. Θα ειμαι απλα ο εαυτος μου. :S :S
Το Τασο επιπλεον αστον ησυχο .. Δεν με πειραξε ποτε , και δεν θελω καμμια κριτικη για το προσωπο του.. ΕΝΤΑΞΕΙ ..?
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΟ . ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ???

Πως θα συνευρεθωμεν αφου θα κρυφτεις , με ειπες ?![]()

Κε κρεατέμπορα, με σεβασμό στην άποψη σας, αν απαντήσει όλες αυτές τις ερωτήσεις, θα πρέπει μετά να αυτοκτονήσει η γυναίκα ...
20 +1 ερωτήσεις στην ΕΛΕΝΑ που ολοι θελαμε να την ρωτησουμε αλλα ποτε δεν βρισκαμε χρονο στις συναντησεις μαζι της γιατι υποκρινοταν οτι ηταν αμιλητο κομοδινο