Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Η αληθεια θα λαμψει στο τελος . Mην ανησυχεις αγαπητα bliz για τα λεγομενα ενθεν και ενθεν εκειθεν και εντευθενΓιατί με διαπομπεύετε και εις άλλα νήματα;
Η αληθεια θα λαμψει στο τελος . Mην ανησυχεις αγαπητα bliz για τα λεγομενα ενθεν και ενθεν εκειθεν και εντευθενΓιατί με διαπομπεύετε και εις άλλα νήματα;
Τολμω να απαντησω μονο με αυτο....![]()
Ωχ....Μην ανησυχας ..θα το κανουμε clopy paste στο δικο σου ....
την απαντηση της κας Ελενας περιμενουμε ....
Τσου ..... Δεν κανει να παραθεσω λεπτομερειεςΚατι ποιο "πικαντικο¨παρακαλουμε ..θερμα
Κατι ποιο "πικαντικο¨παρακαλουμε ..θερμα

Με αφορμή το σχόλιο του raopau η άποψή μου είναι ότι η Ελένη είναι χαζοπούλι με την κατάλληλη ευστροφία ότι μπορεί να σε χώσει στο βρακί της αν είσαι χαλβάς ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
Ας δούμε όμως 2 παραθέσεις παλαιών σχολίων....
Δεν σου απάντησα εκείνη την ημέρα - έδωσα τόπο στην οργή αλλά τι σε ενόχλησε?????
Καψούρικο σχόλιο έκανα Β-Ο-Υ-Λ-Ω-Σ-Τ-Ο............
Γιαυτό ξανάστειλα pm επαναλαμβάνοντας κάποια πράγματα.
Ούτε ΕΣΥ ούτε ΚΑΝΕΝΑΣ της παρέας δεν γράψατε τίποτα για τον φιλαράκο σας που μόνο σπόντες πέταγε για το Μυρτίλο παλαιότερα (τα θυμάστε υποθέτω).
Ορίστε το σχόλιο του => προς υπενθύμιση Ελένη => στον ξεμπροστιάζω για άλλη μια φορά........
και κατά λάθος πάτησα λάηκ αντί για παράθεση ώστε να έπαιρνα το λινκ κολλάει το φόρουμ...........
Μακάρι η διοίκηση να τον ΒΑΝ κιόλας. Και μακάρι να ΒΑΝ κι άλλους........
Ελενίτσα,
εγώ έχω βρει σε άλλη σελίδα το βίντεο σου.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ "ΚΥΡΙΟΥ" και χαίρομαι που το κατέβασαν.......
Κι όπως θυμάσαι παλαιότερα σου είχα στείλει και link από άλλη σελίδα κι είδα προσφάτως ότι είναι κατεβασμένα. Θα σε ενημερώσω prive.
.....Γνωρίζετε ίσως αγαπητή κυρία, πως ο κ. Blizardeye μας μυξοκλαίγετε ως μικροτσούτσουνος, αδέξιος κλπ. Με όλο το θάρρος και με σεβασμό, θα ήθελα την άποψη σας επ´ αυτού.
Τσου ..... Δεν κανει να παραθεσω λεπτομερειες
Καλησπερουδια :-*
Μήπως θα μπορούσατε να μας διευκολύνετε σχετικά με τη χροιά της απάντησης σας αριθμητικά;Τολμω να απαντησω μονο με αυτο....![]()
Το ίδιο ερώτημα θα ήθελα να θέσω και για τον παραπάνω κύριο.Με την ευκαιρία, να ξεκαθαρίσουμε και το ποιός είναι αυτός ο "μεσήλιξ" που γαμεί, στις κριτικές του.
Tσου .... Δεν κανει . Δεν με το επιτρεπουν οι κανονες μου ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !Μήπως θα μπορούσατε να μας διευκολύνετε σχετικά με τη χροιά της απάντησης σας αριθμητικά;
Σέβομαι την εχεμύθεια σας. Οι αγριάδες του που αναφέρατε πριν ήταν νομικής φύσεως;

Σέβομαι την εχεμύθεια σας. Οι αγριάδες του που αναφέρατε πριν ήταν νομικής φύσεως;Tσου .... Δεν κανει . Δεν με το επιτρεπουν οι κανονες μου ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !
Μην βιάζεσαι, ακολουθείς εσυ μετά!
Μην βιάζεσαι, ακολουθείς εσυ μετά!Να παραθεσετε κυρία ..δεν μπορει να διασυρει μονο εμενα ...σας παρακαλω δηλαδη ...
Εσείς τι ακριβώς κάνατε; Οργώνατε;Είχαμε μία διαφωνία επί της νομικής φύσεως του γεωργικού ενεχυρογράφου.![]()
Εσυ φιλε μου Εxcalibur , o Saint kai o Bliz εχετε εκπροσωπησει το ανδρικο ειδος , στο μεγιστο καλο βαθμο , (ασχετα απο αστειοτητες ,που μια χαρα ειναι κι αυτες για να περνα ευχαριστα η ωρα ) στις συναντησεις μου μαζι σας...Να παραθεσετε κυρία ..δεν μπορει να διασυρει μονο εμενα ...σας παρακαλω δηλαδη ...
Παρατήρησες ότι στην απάντηση της κας Χατζή, σχετικά με το μέγεθος του πουτανοθέτη, της γύρισαν τα μάτια ...

Είχαμε μία διαφωνία επί της νομικής φύσεως του γεωργικού ενεχυρογράφου.![]()

Παρατήρησες ότι στην απάντηση της κας Χατζή, σχετικά με το μέγεθος του πουτανοθέτη, της γύρισαν τα μάτια ...να σου πω ..εμεις οι δυο υποτιθεται οτι ειμαστε φιλαρακια ...
ειδαμε και παθαμε για το 7,6