dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.302
- Πόντοι
- 10.135
τα χεις παρει ολα νουμερατζα.ψευτιες
Που κ που καρφωνω καμα ομορφο τρανσαςκι
τα χεις παρει ολα νουμερατζα.ψευτιες
Που κ που καρφωνω καμα ομορφο τρανσαςκι
Αυτο ειναι ενα ζητημα . Πως μπορουμε να το λυσουμε![]()
ε κανε αιτημα ντεκανε με φιλο κ φυγε μετα![]()
τα χεις παρει ολα νουμερατζα.
Παιδγια σας ευχαριστω γιοα την παρεα :-* :-* :-* :-* Μην χανομαστε ;)
Πρεπει να την κανω ομως με μικρουτσικα πηδηματακια![]()
Ξερετε ....... ;)
![]()
:-* :-*Παιδγια σας ευχαριστω γιοα την παρεα :-* :-* :-* :-* Μην χανομαστε ;)
Πρεπει να την κανω ομως με μικρουτσικα πηδηματακια![]()
Ξερετε ....... ;)
![]()
ο Γιουρα ελεγε τι τον δινεις τι τον παιρνεις το ιδιο ειναι.οχι δα 5 6 φορες ολες κ ολες
Κ παντα μονο τον δινω
ε κανε αιτημα ντε
ο Γιουρα ελεγε τι τον δινεις τι τον παιρνεις το ιδιο ειναι.![]()
για δες και μια άλλη άποψη από το [10,14]...ο Γιουρα ελεγε τι τον δινεις τι τον παιρνεις το ιδιο ειναι.![]()
Εσυ γιατι ειπες οτι εισαι ανωμαλη?Αυτο ειναι ενα ζητημα . Πως μπορουμε να το λυσουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλως το ξεβρακωτο το ομορφουλη μου :-* :-* :-*
Eχω και εγω τις ανωμαλιες μου (οχι αυτο που ανεφερες . Aυτο ειnaι ακρως soft) .. Αλλα δεν μπορω να τις δημοσιοποιησω ... ΚωλυομαιΕσυ γιατι ειπες οτι εισαι ανωμαλη?
Αμα κανεις κανα πλακομουνι, ειναι οκ..ειναι υγεια...![]()
Μια χαρα ειναι ο καιρος ... Δροσερεψε λιγουλιΗ καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, παντού συννεφιά και η τοπική πρόβλεψη δείχνει έντονα καιρικά φαινόμενα ανά περιοχή τις επόμενες 2-3 μέρες...
Πώς μπορεί να διεξαχθεί αγώνας κεκλεισμένων θυρών και με χαλαζόπτωση ανά διαστήματα;
Όλα του φιλικού αγώνα δύσκολα κι ο καιρός ΓΑΜΙΕΤΑΙ κ. Χατζή.
Εχει πλακα να βλεπεις τους μεγαλύτερους μπαχαλακηδες χουλιγκανους αγριους αθυροστομους του σάη να περνούν απο το παρόν θρεντ σαν ακακα μωράκια με την κλεμμένη μερμελαδα απο το βάζο στα μούτρα
Μάλλον η τελευταία φωτο με τα βυζά όξω παραητανε μητρική και οικεία - ακομα και για τα συνηθη δεδομένα της Έλενας
Καλα για τα γραφόμενα της δεν το συζητώ καν, ίδια η μονδερνα θεία που κάθεται στο χαμηλό τραπεζάκι της τραπεζοσυναξης του σογιου και κοντρολαρει κοπάδι απο 2 εως 22 χρονωνε
Έχοντας δηλώσει αυτό, ζητω και επισήμως άδεια να παω να παίξω πλειστέσιο με ραπαπαου και ΝΑΣΟ μέχρι να έλθει η ωρα για υπνο. Ευχαριστώ και ναι ήπια όλο μου το γάλα
Και τι δδεν θα έδινα να μάθω κάποιες από τις "ανωμαλίες" σου Ελενίτσα!!! Καλημέρα!!!![]()
![]()
![]()