kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 47.577
- Πόντοι
- 6.256
Έλενα,Εγώ θα πάω για μπάνιο στη θάλασσα.
Στη χρώσταγα
Έλενα,Εγώ θα πάω για μπάνιο στη θάλασσα.
Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα ...Ειμαι τρυφερο κοριτσι εγωΤην μία μας λες ότι έχεις κάνει αρκετά αυταρχικά![]()
, τώρα μας λες ότι πρέπει να μαυρίσεις επειγόντως ... Έλενα έχω αρχίσει να φοβάμαι λιγουλάκι ....
![]()
![]()
![]()
Bad bad boy...Έλενα,
Στη χρώσταγα

Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα ...Ειμαι τρυφερο κοριτσι εγω
Αγριευω απλα λιγο σε καποια αγορια που το εχουν <<πελωωωρια αναγκη>>
Καλησπερα :-*
Επιπέδου Ψαρού σήμερα η αθηναική ριβιέρα.Bad bad boy...
Aυριο θα παρω ρεβανς![]()
Second one ;)Επιπέδου Ψαρού σήμερα η αθηναική ριβιέρα.
..........Αφιερωμένο στην Έλενα για να ξεκινήσει καλά η μέρα της, αλλά και η δικιά μας.
Μια από τις ωραιότερες μπαλάντες πού έχουν γραφτεί στην ιστορία!!!
Ολη η ομορφια ενος ανθρωπου στο μυαλο κρυβεται... Αν δε , υπαρχει ομορφια και στο περιτυλιγμα , τοτε ειναι ο καλυτερος συνδιασμος !!χαχαχαχαχα
Δεν έχουμε συνατηθεί ποτέ από κοντά, αλλά τελικα σε πάω πολύ, μού αρέσουν οι εξυπνοι άνθρωποι
καλά να περνάς
:-* :-*Καλημερα γιαβρι μου :-* :-*.....
...... είδατε ?![]()
...........Καλημερα γιαβρι μου :-* :-*
Καλημερα Νικολα :-* :-*:-*αχεις μια υπέροχη μέρα Σμαράγδα μας. Μας έφτιαξες με τη φωτό, αλλά μας άνοιξες και την όρεξη .... :-*
Ελα μ ντε...........
............ καλημ΄ρερα άγαπητή......
......... γιατί δέν μέ καταλαβαίνει ό κόσμος ??

Αθανατος Χαρυ ... Διαβαζα σε ενα αρθρο οτι μια χαρα ειχε την δυνατοτητα να μεινει και να μεγαλουργησει στην Αμερικη , αλλα επελεξε Ελλαδα . Την χωρα που <<τρωει τα παιδακια της>>Παρεμπιπτόντως βρήκα ένα extended version αυτής της ΑΘΑΝΑΤΗΣ!!! σκηνής ενός καλλιτέχνη πού είχε την ατυχία να γεννηθεί στην Ελλάδα. Επειδή πολύ πρόσφατα τον χάσαμε κάνω ένα ποστάρισμα έτσι σαν φόρο τιμής ....
Έλενα δεν υπονοώ τίποτα για εσένα μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό εντάξει !!!!![]()
Καναδά μεριά ;) όμως κι εδώ έβγαλε κάμποσα γιατί έξω μη νομίζεις ότι στα φέρνουν στο πιάτο τα ντόλλαρς, έχει ψοφόκρυο, πολικές αρκούδες (κι όχι μόνο).....Αμερικη