Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Πως τα λες ..πως τα λεςΝα, κατι τετοια φοβαμαι τωρα, μη χασω το φως μου, μην ξεχασω το ονομα μου (ειναι και το αλτσχαιμερ γαμω το κωλο-γηρας μου)![]()

Πως τα λες ..πως τα λεςΝα, κατι τετοια φοβαμαι τωρα, μη χασω το φως μου, μην ξεχασω το ονομα μου (ειναι και το αλτσχαιμερ γαμω το κωλο-γηρας μου)![]()

εγώ είδα και μάλιστα Καλά!!! Στο τέλος βγάλαμε και μία αναμνηστική, τον πήρε όλο μέσα αν και δεν ήμουν έτοιμος, Και έβγαλε τα γυαλιά τής ,τρομερή φωτογραφία την έχω στο γραφείο μού χα χα !!!Τι να πω και γω ο κακομοιρης που δεν ειδα γυαλια!!!
Καλο βραδυ να εχετε ολοι , και καλο ξημερωμα![]()
συγνωμη για το τσιγκουνα
σπαγκος εισαι που ξεμεινε απο την καθαρα δευτερα

........Καλημέρα στην κάβλα Έλενα!!!!!
........
........... άγαπητέ μου ΣΟΧΟΒΙΤΣ μιά & έχεις άπ ότι βλέπω μεγάλο κονέ... μπάσεμε στά κόλπα.
aυτη μαλιστα ωραια φωτο ;) αντε θα μας βαλεις αλλη μια του χρονου ναι ;)Καλο βραδυ να εχετε ολοι , και καλο ξημερωμα![]()

Καλημερα..
Μην το κανετε μπαχαλο το νημα της κυριας Ελενας μου ...πινω καφε και ερχομαι

........
........... άγαπητέ μου ΣΟΧΟΒΙΤΣ μιά & έχεις άπ ότι βλέπω μεγάλο κονέ... μπάσεμε στά κόλπα.
................Καλημερα..
Καλο βραδυ να εχετε ολοι , και καλο ξημερωμα![]()
ακομα αυτος ο καφες ?Καλημερα..
συγνωμη για το τσιγκουνασπαγκος εισαι που ξεμεινε απο την καθαρα δευτερα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-*Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ !!Εγώ αυτή τη υπέροχη φωτό θα την έκοβα (crop) κάτω από το πρόσωπο σου στο τελείωμα των μαλλιών σου, αν ήμουν στη θέση σου, δεν χρειάζεται το παρακάτω στη συγκεκριμένη, όσο ωραίο κι αν είναι κι αυτό! Καλό ξημέρωμα.
:-*οχι ;) ιταλικα ομως ξερω![]()
![]()
![]()
Εχω καβουρια απο τα μεγαλα στην τσεπη ... Τους <<ιταλους>> τους ξερεις ?
Καλημερα:-*

Iταλοι ειναι μεγαλα καβουρια , που πιανουμε στις εκβολες του Αξιου και ειναι νοστιμοταταοχι ;) ιταλικα ομως ξερω![]()
buongiorno bella signora
![]()

κ γωοχι ;) ιταλικα ομως ξερω![]()
buongiorno bella signora
![]()