anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.574
- Πόντοι
- 4.636
Κανω μαθηματα ..... Το εεεε απο που το κολησες εεεεε??
Καλημερα Τασο μου:-*
Κανω μαθηματα ..... Το εεεε απο που το κολησες εεεεε??
Καλημερα Τασο μου:-*
Παραλιγο να παω (και το ηθελα πολυ ) αλλα δεν προλαβαινα :-Βγαλμένες την ημέρα των γεννεθλίων σου, ήμουν εκεί στους καταρράκτες της Νέδας.
Και να διαβάζεις κανένα email (θα παραλάβεις αργότερα άλλο).
Υ.Γ.
Προσευχήθηκες στο θεό του φωτός τον Επικούρειο Απόλλωνα μπας και με φωτίσει να περάσουν κάποια μέρα οι τζόγοι μου?
Αφού ξέρεις που θα καταλήξουν όλα αυτά τα χρωματιστά κωλόχαρτα....

Τελικά αυτός ο τυπάκος είναι ή μεγάλος αγαπούλης ή μεγάλος κόπανος....για πες μας
;)Μιας και σε πετυχα on line... εσενα τι σε κοφτει ρε γιδι τι ειμαι εγω...και κοπανος ειμαι και αγαπουλης ειμαι και οτι γουσταρω ειμαι.. παντως τσαμπα μαγκας με δανεικα απο σενα δεν ειμαι...αλλο ...
την επόμενη φορά να του πάρεις την άδεια ...Ο φιλος για καποιο λογο ενοχληθηκε ... μου εστειλε και ενα χαρωπο πμ να επιβεβαιωσει αν οντως ειχαμε πολυωρη συναντηση στο εξωτερικο ...
Δεν θυμαμαι να του ζητησα του μαλακα δανεικα παντως..ρε προβληματα που εχει ο κοσμος
Να σε ρωτήσω κάτι...Πορνοστάρ στην Ελλάδα σημαίνει πάντα και call-girl ή κάτι τέτοιο ή υπάρχουν και άλλες που κάνουν μόνο πορνό (για όσο το κάνουν) ?
Αν και κινδυνευω να μπαχαλεψω το νημα..θελω να σε ρωτησω ...
Πεσο χρονων εισαι..12 ..13 για παραπανω δεν νομιζω..
Δευτερον... μια δυο την ημερα ειναι καλες...αλλα εσυ αδελφακι μου το εχεις παρακανει...προσεχε γιατι εκτος απο εγκεφαλικες βλαβες κανει και καρπιαιο σωληνα και τενοντιτιδα
Λοιπον ..ξαναμπες ατο σαιτ οταν μεγαλωσεις και γρηγορα να δεις κινουμενα σχεδια..ενταξει
Ο Εxcalibur Ολα αυτα ? Εξαιρετικες δυνατοτητες φυσιογνωμονικης και αναλυσης γραφικου χαρακτηρα διαθετειςΚλασσικός εξυπνάκιας, κακιασμένος απαίδευτος Ελλέεινας του αισχίστου είδους !!![]()
Αudi a6
Kαλησπερα![]()
Απο τελος Απριλη θα ειμαι διαθεσιμη γιαβρι μουΜε έχει κερδίσει η εξυπάδα σου, η υπομονή σου και η διπλωματία σου. Κανω υπομονή 3 εβδομάδες ενεκα υποχρεώσεων και ελπίζω να τα πούμε απο κοντά - αν είσαι διαθέσιμη φυσικά.
:-*Ολα υπο ελεγχο γιαβρι μουΠαλι μανουρες εχουμε εδω?

Ο Εxcalibur Ολα αυτα ? Εξαιρετικες δυνατοτητες φυσιογνωμονικης και αναλυσης γραφικου χαρακτηρα διαθετεις
Εχεις κανει FBI or NSA or something....
ΥΓ : Ο Εxcalibur ειναι αψογος χαρακτηρας , και εξαιρετικα μορφωμενος . Καλο θα ηταν να προσεχεις λιγο τις εκφρασεις σου σχετικες με εναν ανθρωπο που δεν γνωριζεις απο κοντα