Giorgospao
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 411
- Πόντοι
- 21
ποιό απο όλα;;;;Μου κάνει μεγάλη εντύπωση...
ποιό απο όλα;;;;Μου κάνει μεγάλη εντύπωση...
Πρώτον, να μην μπορεί να λειτουργήσει και δεύτερον να βάζουν να παίξουν γατάκια μ΄ αυτόν τον μούναρο...ποιό απο όλα;;;;
τ ακονιζεις??ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑ..

Τυχερος χθες στη κληρωση..τ ακονιζεις??![]()
congratulations γιαβρι μου ..Τυχερος χθες στη κληρωση..

Καλησπερα γιαβρι μουΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑ..
:-*Δεν υπαρχουν πολλες εγχωριες επιλογεςΠρώτον, να μην μπορεί να λειτουργήσει και δεύτερον να βάζουν να παίξουν γατάκια μ΄ αυτόν τον μούναρο...
Οχι ολοι ...Ο giorgio...Επισης o αλλος απο Αγγλια (ξεχναω το ονομα του τωρα) που με εκανε εντυπωση και η διατροφη του , και ο Marco baderas και o jimmy o Ελληνοκυπριος μια χαρα ηταν..έχεις δίκιο παίζουν ρόλο όλα αυτά που λές ,για να κάνεις ταινία θές καί εμπειρία ο παρτενέρ είχε προσόντα!!!! Αλλά ηταν πολύ νεαρός υγ άσε που όση παίζουν με τήν χατζή δεν το έχουν γενικά
Καλημέρα κούκλα,, μια γύρα εδώ μέσα να κάνεις θα βρεις,,πολύ κόσμο σίγουρα; ;Δεν υπαρχουν πολλες εγχωριες επιλογες
Μπροστα σε καμερες και στην ατμοσφαιρα που περιεγραψε πολυ καλα ο φιλος ποιο πανω ..λιγο δυσκολαΚαλημέρα κούκλα,, μια γύρα εδώ μέσα να κάνεις θα βρεις,,πολύ κόσμο σίγουρα; ;
Καλησπερα Συνοδοιπορε ΤασοΓεια σου συντροφισσα ο που(ΤΣΕ) στελνη αγωνιστικους χαιρετισμους![]()
![]()
![]()

φαε δυο καλαμακια με πιτα για εμεναΚαλησπερα Συνοδοιπορε Τασο![]()
![]()

Τα ειπες ολα εξαιρετικα αγαπητε ..Δεν ήταν μόνο η Έλενα και ο παρτενέρ της στον χώρο, ήταν και ο σκηνοθέτης ο κάμεραμαν και γενικά όλο το συνεργείο. Ο σκηνοθέτης μπορεί να έδινε οδηγείς στην Έλενα ή στον παρτενέρ της και γενικά μπορεί να γινόταν ένας κακός χαμός που δεν καταγράφετε στην κάμερα. Αν νομίζεις ότι είναι εύκολο να διατηρήσει ένας άντρας κάτω από αυτές τις συνθήκες 100% της στύση του ας αναρωτηθείς γιατί και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό οι άντρες πού κάνουν αυτήν την δουλεία είναι ελάχιστοι. Προσωπικά εγώ δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να λειτουργήσω ακόμα και αν είχα πάρει όλο το κουτί με τα μπλε χάπια
φαε δυο καλαμακια με πιτα για εμενα![]()
και μια μπουγατσα με φλουρι ;)
![]()
φαε δυο καλαμακια με πιτα για εμενα![]()
και μια μπουγατσα με φλουρι ;)
![]()
μπουγάτσα με φλουρί μπορεί να είναι και έτσι!!!Μπροστα σε καμερες και στην ατμοσφαιρα που περιεγραψε πολυ καλα ο φιλος ποιο πανω ..λιγο δυσκολα