TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.175
- Πόντοι
- 8.646
το παρελθον θα σε κυνηγαει πανταΒρε τι με θυμιζει αυτο απο το παρελθον ...Τι με θυμιζει
Καλησπερα Τασο:-*

το παρελθον θα σε κυνηγαει πανταΒρε τι με θυμιζει αυτο απο το παρελθον ...Τι με θυμιζει
Καλησπερα Τασο:-*

φιλαρακι το δαχτυλιδι μην ξεχασεις![]()
μια και το κοριτσι εφτασε σε ηλικια γαμου ;)
![]()
εχω προσωπικη αποψη για την Ελενα .. δεν ειναι τυχαια το golden standard μου
απο φολες που αναφέρεις εχω φαει παρα πολλες ..δεν θελω αλλες ..
Αx τι κανει ο ερωςπροτιμούν να πετάνε τα λεφτά τους, σε κάτι φόλες εσκορτ και εδώ που λέμε την αλήθεια,ότι δεν πάει χαμένο ούτε ευρό λένε βλακείες.....η Έλενα αξίζει και ματώνει τα σεντόνια αυτό είναι αλήθεια!!!!
Να αναγιγνώσκετε, κύριε, τας κριτικάς τετιμημένων μελών του μπου!
Αργήσατε!![]()
Ε μα .. Καποιοι εδω μεσα , εχουν ενα λογο παραπανω << τιμημενα μελη του σαι>> να συγγραφουν κριτικη προς γνωσην των υπολοιπων !Να αναγιγνώσκετε, κύριε, τας κριτικάς τετιμημένων μελών του μπου!
Αργήσατε!![]()
Φτηνα πας να την βγαλειςΦιλε οταν εγω ημουν τιμημένος( με πλακα τα γαλόνια ) εσυ μπουσουλαγες ακομα ... θα μας πει τωρα ο Μπλιζακος να διαβαζουμε κριτικές
Ωφειλω να ομολογησω οτι εσεις μου επισημανατε την αγαπητη Ελενα και σας χρωσταω κερασμα ... μια μπουγατσα ας πουμε![]()
![]()

Φιλε οταν εγω ημουν τιμημένος( με πλακα τα γαλόνια ) εσυ μπουσουλαγες ακομα ... θα μας πει τωρα ο Μπλιζακος να διαβαζουμε κριτικές
Ωφειλω να ομολογησω οτι εσεις μου επισημανατε την αγαπητη Ελενα και σας χρωσταω κερασμα ... μια μπουγατσα ας πουμε![]()
![]()
Φτηνα πας να την βγαλεις![]()
Ε μα .. Καποιοι εδω μεσα , εχουν ενα λογο παραπανω << τιμημενα μελη του σαι>> να συγγραφουν κριτικη προς γνωσην των υπολοιπων !
Αλλα οπως λεει και η σοφη παραδοση <<καλιο αργα παρα ποτε >>
Καλησπερα γιαβρι μου :-* :-*
το παρελθον θα σε κυνηγαει παντα![]()
σαν της αρνιριες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Δεν συμμετείχατε όμως εις την ανακάλυψιν και ανάδειξιν των νεωτέρων γενεών και ως εκ τούτου οφείλετε να μελετάτε! :thebigfinger:
Ω Χ....Ειμαι πλεον γεροντας και δεν μπορω τις περιπετειες ..ασε που η επομενη "φολα" κινδυνευει με εκπαραθυρωση ...
Ειμαι πλεον γεροντας και δεν μπορω τις περιπετειες ..ασε που η επομενη "φολα" κινδυνευει με εκπαραθυρωση ...
κατι μου λεει οτι πρεπει να μισθωσουμε πουλμαν για τους γαμπρουςτωρα που θαρθεις πανω θαχεις και εδω προτασεις με δαχτυλιδι

Ταβερνα να κανονισω.... ;) ;)τωρα που θαρθεις πανω θαχεις και εδω προτασεις με δαχτυλιδι