ΝΤΟΎΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.503
- Πόντοι
- 496
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=261502.0;attach=1012680;image[/img[/URL]]
[/quote]
Πω ρε ζάααααααααααρεςςςς.... :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:
Ναι γαμωτο γερασα ... Παρηλθε η νιοτηΠω ρε ζάααααααααααρεςςςς....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι γαμωτο γερασα ... Παρηλθε η νιοτη![]()
φταιει το μινι....Όχι, δε με κατάλαβες, ξέχασα ένα γράμμα να βάλω.... :S :S :S :S :S
φταιει το μινι....![]()
![]()
![]()
φταιει το μινι....![]()
![]()
![]()
Καλα ...αλλα αντ αλλων... αλλο εγραψες , αλλο καταλαβα , αλλο ηθελες να γραψεις , αλλο καταλαβαμε και οι δυο , αλλο καταλαβαν οι αλλοι ....Ήθελα να γράψω ζΩάααααααρεςςςςςςς που κάνεις......
Γιατί άμα έγραφα ΒΥζάααααααααρες θα ήτο ανάρμοστο. :S :S :S :S
Καλα ...αλλα αντ αλλων... αλλο εγραψες , αλλο καταλαβα , αλλο ηθελες να γραψεις , αλλο καταλαβαμε και οι δυο , αλλο καταλαβαν οι αλλοι ....
ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ??![]()
![]()
Βυζάρες για γλυψιμο κ χύσιμο.
Βυζάρες για γλυψιμο κ χύσιμο.
Εξαιρετικη!!!!!! τοποθετησηΤίποτα στη ζωή δεν είναι ευθεία γραμμή, το παν είναι οι "στροφές". Σαν την οδήγηση ένα πράγμα, οι ευθείες είναι το βαρετό![]()
μεσοδιάστημα που ενώνει στροφή με στροφή.
![]()
![]()
![]()
![]()
Με βρηκες με ουζοποσια και με κογιοναρης οπως λενε και οι ζακυνθινοιΓια τον τραγουδιστή των BoneyM λες;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι ψαχνεις να βρεις ? .... Πλακα ειχε τελικαΜε βρηκες με ουζοποσια και με κογιοναρης οπως λενε και οι ζακυνθινοι![]()
![]()
Ρε τυπε τώρα το είδα, εγώ το σχολίασα για μια φωτογραφία που βγάζει την μπλούζα της η Έλενα, τώρα δεν ξέρω γιατί βγαίνει μόνο αυτός. ΧαχαχαΓια τον τραγουδιστή των BoneyM λες;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε τυπε τώρα το είδα, εγώ το σχολίασα για μια φωτογραφία που βγάζει την μπλούζα της η Έλενα, τώρα δεν ξέρω γιατί βγαίνει μόνο αυτός. Χαχαχα