Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
για πεΑπεναντι απο εφορια Καλλιθεας,εχει υποκαταστημα ο γνωστος απο σαλονικα...αυθεντικα!!!
Απεναντι απο εφορια Καλλιθεας,εχει υποκαταστημα ο γνωστος απο σαλονικα...αυθεντικα!!!
Ποιός γνωστός απ'όλους;Απεναντι απο εφορια Καλλιθεας,εχει υποκαταστημα ο γνωστος απο σαλονικα...αυθεντικα!!!
Αυτο ειναι αληθεια γιαβρι μου.. Κανονισε για καφεδακι οταν ανεβω..Καλησπέρα γιαβρί μου!! Χαθήκαμε!!!
:-*Παρε ενα να πορευτειςΡε Έλενα ρίξε μου ένα like, μόνο εσύ το κάνεις σε αυτό το κωλο σαι :S

Επισης η γη ειναι τετραγωνη...
Δημητριαδης...εδρα Καλαμαρια,αν θυμαμαι καλα.Ποιός γνωστός απ'όλους;
Στάνιαρα.Παρε ενα να πορευτεις
Καλησπερα :-* παραπονιαρικο
Αλλο ενα να ερθεις εντελως στα ισια σου !!Στάνιαρα.
Γραψε αποψη ..Μπαινω ραντεβου ..Θα δω μεταΕπισης η γη ειναι τετραγωνη...
Πηγα να παρω ενα πλυντηριο στον κωτσοβολο και τα περισσοτερα ηταν τουρκικα, η κατασκευασμενα στην ΤουρκιαΓραψε αποψη ..Μπαινω ραντεβου ..Θα δω μετα
Οδοντιατρο...χα χα με ενα πονο...και λοιπον?φαινεται οτι οι γειτονες ειναι πιο ξυπνιοι...Πηγα να παρω ενα πλυντηριο στον κωτσοβολο και τα περισσοτερα ηταν τουρκικα, η κατασκευασμενα στην Τουρκια
Αν δεν γινομαι αδιακριτη που εισαι γιαβρι μου ??
Oταν ερθεις με το καλο θα τα πουμε απο κονταΔεν γίνεσαι αδιάκριτη.
Στην Αμερική βρίσκομαι τους τελευταίους 3 μήνες και για αυτό άλλωστε δεν έχω πάρει ακόμα το δωρεάν ραντεβού που έχω κερδίσει στο πρώτο free fuck από το athens diva.
Αλλά όταν γυρίσω 《απάνω σου Θα το εξαργυρωσω》!!!
:-*DIVA??????xaxaxaxaxa