Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
z4 θα σε μαλώσω τι κουβέντες λές για την κ χατζή εεε πιπέρι καλημέρα κ χατζήΦιλε μου να αγιασει το στομα σου! Το εχω πει εδω και πολυ καιρο αλλα.....,, Γερικη Μαουνα ειναι οπου ειναι καιρος να αποσυρθει!

Εσενα προσωπικα σε εχω προκαλεσει - προσκαλεσει και εδω στο νημα , και εξω σε δημοσιο χωρο , να τα πουμε απο κοντα ...z4 θα σε μαλώσω τι κουβέντες λές για την κ χατζή εεε πιπέρι καλημέρα κ χατζή![]()
![]()
![]()
![]()
ο Ωνασης ειχε μπλοκακι και σημειωνε ποσο χρονο θα δωσει την επομενη φορα σε οποιον γνωριζε.....αυτον θα του κανεις χαρη εστω και καλημερα να του πεις παλιΕσενα προσωπικα σε εχω προκαλεσει - προσκαλεσει και εδω στο νημα , και εξω σε δημοσιο χωρο , να τα πουμε απο κοντα ...
Οταν θα εχω θετικη η αρνητικη απαντηση , και την εκβαση αυτης της συζητησης , θα μπορεσω να συνδιαλαγω μαζι σου σε οποιο επιπεδο
Καλημερα![]()
Απλα του υπενθυμισα ποσο <<λιγος>> ειναι , για να ασχοληθω μαζι τουο Ωνασης ειχε μπλοκακι και σημειωνε ποσο χρονο θα δωσει την επομενη φορα σε οποιον γνωριζε.....αυτον θα του κανεις χαρη εστω και καλημερα να του πεις παλι
:-* 
Απλα του υπενθυμισα ποσο <<λιγος>> ειναι , για να ασχοληθω μαζι του
Καλημερα γιαβρι μου:-*
![]()
Αυτο ειναι ευθυνη των mod γιαβρι μου
Εγω εχω αλλαξει τακτικη μετα το ατυχες επεισοδιο με μερικους συναγωνιστες εδω μεσα
Ο ενας ηταν ο iakovos που του ζητησα συγνωμη
ΟΙ αλλοι ο ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΡΙΠΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΟΝ. που προσεβαλα , λεγοντας σε διπλα νημα οτι τους <<απαγορευσα >>... και θελοντας να κατευνασω τα πνευματα που ηταν πολυ οξυμενα τοτε ..
Μεγαλο μου ατοπημα ... Τες πα ...ζητησα συγνωμη και απ αυτους .! Ελπιζω καποια μερα να με συγχωρησουν :S :S

Τρέλα οι βυζαρες σουΜετριως ΜΕΓΑΛΑ![]()
life is out there... Νot here !!
Καλημερα![]()
![]()
Μια ομορφη Κυριακη να εχετε ... Προσεχετε τους εαυτους σας :-*
Αντε και του χρονου να εισαι καλα να ξαναβγαλεις λαδακιΠάω για μάσα, μπυρίτσα για το χαζοπούλικαι τα λέμε λέητερ!
Τούτην Κυριακή τέρμα το χαμαλίκι!
Οι ελιές τελειώσανε
[video][video]https://www.youtube.com/watch?v=aNs8xSuSK6E[/yoτutube[/video]]

Τρέλα οι βυζαρες σου
Δύσκολο, πάνε μία ναι και μία όχι, αλλά θα τα πούμε πριβέ αυτά ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΣ, αλλά τι να κάνω, μία είναι η Ντίβα μου.Αντε και του χρονου να εισαι καλα να ξαναβγαλεις λαδακι
ΚΟΓΙΟΤ ΠΥΛΟΥ
Καλησπερα ΠαυλοΣπεραααααα
:-*