Επισκέπτης
Koίτα μην έχεις την τύχη του κάποια μέραΛίγο σε Λιλα φέρνει εδώ, για να πούμε την αλήθεια.
ΚΟΓΙΟΤ 1
ΚΟΓΙΟΤ 2
ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ
Koίτα μην έχεις την τύχη του κάποια μέραΛίγο σε Λιλα φέρνει εδώ, για να πούμε την αλήθεια.
ΚΟΓΙΟΤ 1
ΚΟΓΙΟΤ 2
ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΣΕΞΟΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ
να σου πω για τέτοιο κορμι και λιγα ζητάω ..για σενα μονο...
αμα θελει ο Σειρηνακης εχει καλως ..αμα δε θελει με ζητανε και αλλοι ...
Ο διάλογος της Ελενας με το παπουλη για καποιο λογο μου θύμησε το Λιακόπουλο να λεει: Καμερα σε εμέναΤωρα αρχισαμε ..το ελα παππουλη να σου δειξω που το εχει η γιαγιά μου
το Seroquel κυρία μου είναι για τη διπολική διαταραχή γνωστη και ως μανιοκατάθλιψη
Ο διάλογος της Ελενας με το παπουλη για καποιο λογο μου θύμησε το Λιακόπουλο να λεει: Καμερα σε εμένα
Χαχαχα

:-*Παντως η γιαγια μου , που επερνε σεροκουελια, απο αλλο επασχε ..Λες γι αυτο να πεθανεΟ διάλογος της Ελενας με το παπουλη για καποιο λογο μου θύμησε το Λιακόπουλο να λεει: Καμερα σε εμένα
Χαχαχα

καλησπερα ελενα!!Kαλησπερα σε ολο τον καλο κοσμο του bou![]()
![]()

να σου βαλω ενα πολυ καλο να μου πεις την γνωμη σου?.....τραγουδιKαλησπερα σε ολο τον καλο κοσμο του bou![]()
![]()
να σου βαλω ενα πολυ καλο να μου πεις την γνωμη σου?.....τραγουδι

βαλτο δυνατα...το τραγουδι![]()
![]()
Eλα για βαλε![]()

Απογνωση ...βαλτο δυνατα...το τραγουδι
την καλησπερα μου
Απογνωση ...
Τελικα , ισως ? απελευθερωση απο τα δεσμα μιας στημενης << ηθικης >>..... Αυτο μου εβγαλε !
Μουσικα εκπληκτικο ...
Επισης μου θυμησε λιγο αυτο
Η ζωη ειναι μια τρελλα . Ενα παιχνιδι και καλουμαστε ολοι να το παιξουμε με συνεση , και αρκετα μεγαλες δοσεις λογικης , και οχι μονο με συναισθηματα (που και αυτα ειναι απαραιτητα )Απογνωση? τι παθατε? τελειωσαν οι επιλογες? για τις γυναικες? Σιγα....
Καλησπέρα σας.

Διαλειμμα γιαβρι μου ;) ;)ΕΛΕΝΑΡΑ...τι γινεται?
![]()
Η ζωη ειναι μια τρελλα . Ενα παιχνιδι και καλουμαστε ολοι να το παιξουμε με συνεση , και αρκετα μεγαλες δοσεις λογικης , και οχι μονο με συναισθηματα (που και αυτα ειναι απαραιτητα )
Καλησπερα γιαβρι μου