TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.197
- Πόντοι
- 8.646
Αυτος ειναι ο χειρότερος απ ολους..ο θεος να σε φυλάει
Και με ζηλευει πολυ και δεν ξερω τι να κανω ...μου χαλαει το τσι
Μπααααα
προτιμω κατι τετοιο
Ιδιαιτερως εκεινος ο προστυχος , ο ξεβρακωτος , με τα λουρια ;) ;) ;)
Το προβλημα ειναι αγαπητε μου Popov .. (και το οποιο με βαζει σε σκεψεις) ...Οτι δεν θα ειναι για τιμωρια.... Βut for pleasure... του εν λογωAυτόν κι εγώ τον έχω άχτι! Μαγκουριές στα κωλομέρια χρειάζεται...![]()
![]()
![]()
ακαρδη γυναικαΤο προβλημα ειναι αγαπητε μου Popov .. (και το οποιο με βαζει σε σκεψεις) ...Οτι δεν θα ειναι για τιμωρια.... Βut for pleasure... του εν λογωξεβρακωτουΚυριου ηθελα να πω![]()
![]()
:'( :'( :'( :'(ακαρδη γυναικα![]()
![]()
![]()
Το προβλημα ειναι αγαπητε μου Popov .. (και το οποιο με βαζει σε σκεψεις) ...Οτι δεν θα ειναι για τιμωρια.... Βut for pleasure... του εν λογωξεβρακωτουΚυριου ηθελα να πω![]()
![]()
Θα πρεπει να συγκληθει συμβουλιο των <<γεροντων - μικροτσουτσουνωνΜάλλον, δεν έχεις άδικο, αγαπητή μου Έλενα, με τέτοιουποτακτικόκομψό λούκ που έχει! Τώρα που το λές, πιστεύω κι εγώ ότι χρειάζεται μάλλον δραστικότερα μέτρα σωφρονισμού...![]()
![]()
Ούτε σταγόνα χαμένη.![]()
Γκουτεν Ταγκ μαινε νταμεν ουντ χερεν.
ΚΑΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗπολύ ωραια σποτακια εχει αυτή η κουζινα
Θα πρεπει να συγκληθει συμβουλιο των <<γεροντων - μικροτσουτσουνων) . (ΠΛΗΝ ΣΟΦΩΝ).. να αποφασισει - λαβει τα καταλληλα μετρα , ωστε και αυτη η ψυχη να βρει τον ισιο δρομο ...
![]()
ΚΑΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ![]()
![]()
Καιρός να του δίνω από αυτό το νήμα. Είναι επικίνδυνο για άτομα της ηλικίας μου...![]()
ναι οσο παραμενουμε εδώ ,,μπορει να παθουμε κανενα καρδιακο επεισοδιο ..και δεν ειμαστε για αυτά στην ηλικία μας
παμε να κανουμε φασαρια στους παπουληδες