Δ
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Προφιλ στο twiter ... Οπως και στο fb :-Τέταρτο;![]()
προφιλ στο twiter ...

:-Αχ βρε γιαβρι μου ...Ειδα και μενα που ειμαι 36 ποσο μου κολλαει ..Ολα στο μυσαλο ειναι και κανουν σβουρες και ριχνουν τα επιπεδα μελατονινης ..Βραστα ενα πραμα >ΟΚ! Αφού σου ευχήθηκα, αυτό θα είναι και το τυχερό!
Δεν κολλάει ύπνος. Επακόλουθο της πολύ προχωρημένης ηλικίας μου...:-
ΟΚ! Αφού σου ευχήθηκα, αυτό θα είναι και το τυχερό!ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... ;)
Δεν κολλάει ύπνος. Επακόλουθο της πολύ προχωρημένης ηλικίας μου...:-

Αχ βρε γιαβρι μου ...Ειδα και μενα που ειμαι 36 ποσο μου κολλαει ..Ολα στο μυσαλο ειναι και κανουν σβουρες και ριχνουν τα επιπεδα μελατονινης ..Βραστα ενα πραμα >![]()
Παω σιγα σιγα ..Δεν παει αλλο .. Σε αφηνω μ αυτο ..Παει με την ωρα , <<του πιο βαθεος σκοτους... Εκεινο πριν το ξημερωμα>> ;)
Καλο ξημερωμα να εχεις![]()

Καλημερα γιαβρι μουκαλημέρα κυρία Έλενα με τα σοφοστικέ γυαλάκια σας !!

Θα ειναι γιαβρι μου .Καλημέρα Έλενανα είναι μία τέλεια μέρα.

Θα ειναι γιαβρι μου .![]()
Γιατι ετσι το θελουμε , σε κοντρα των <<καιρων>> Ετσι δεν ειναι ??

έτσι όπως ακριβώς τα λέτε κυρία μου...![]()
;) ;)έτσι όπως ακριβώς τα λέτε κυρία μου...![]()
Ουυυυ ..Αν δεν βοηθαει ενα τριο τι βοηθαει...Βοηθάει και 'κάνα ' τρίο απ' ότι διάβασα ...![]()

...........![]()
......... .......... μαλλιά μεσαίου μήκους χάιδευαν τους γυμνούς άλαβάστρινους ώμους & τήν ερωτική γύμνια τους διέκοπταν τιράντες , μαλλιά κατάμαυρα, έβένινα & το δέρμα σφρηγιλό άφής πεντελικού μαρμάρου..... βόστρυχοι έρεβώδεις μέλανες αύτής ροδίζουσαι προδίδουσαι αίσχύνην, συστολήν & έμφανή σεμνότητα προσομοιάζουσα μέ την ρήση ............
......................έρως έρυθριά παρειάς νεανίδων......................![]()
Να πω για τα καλα σου λογια ...?? Λιγο θα ειναι Μια απ τα ιδια και εδω... Εχουμε ομως λιακαδα στην καρδιαΚαλημέρα από την συννεφιασμένη Βόρεια Ελλάδα... (: