Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.771
Ωχ ...ΘΑ Σφαουνε !!Τι εγινε Vlandis και Bliz ?? Τι δουλεια εχετε στο νημα της κυρίας Ελενας ΜΟΥ
Ελενα ..αμα σε ενοχλουν αυτοι οι δυο και κυρίως ο Bliz ενημερωσε με να "καθαρισω"

Ωχ ...ΘΑ Σφαουνε !!Τι εγινε Vlandis και Bliz ?? Τι δουλεια εχετε στο νημα της κυρίας Ελενας ΜΟΥ
Ελενα ..αμα σε ενοχλουν αυτοι οι δυο και κυρίως ο Bliz ενημερωσε με να "καθαρισω"

Ωχ ...ΘΑ Σφαουνε !!![]()
![]()
![]()
Μην ζητάτε να καταχθείτε σε ένα μαζικό σύνολο.
Για εσάς αρμόζουν άλλοι χαρακτηρισμοί, τους οποίους έχετε εισπράξει στο δικό μας νήμα ...
Τι εγινε Vlandis και Bliz ?? Τι δουλεια εχετε στο νημα της κυρίας Ελενας ΜΟΥ

Σπάνια βγαίνω από το δικό μας νήμα, κύριε και το ξέρετε.
Απλά ήθελα να πω μία καλησπέρα στην κυρία...
Επιστρέφω στα μέρη μου.![]()
Μην αρπάζεσαι, λίγο σιελόρροια και φύγαμε!Τι εγινε Vlandis και Bliz ?? Τι δουλεια εχετε στο νημα της κυρίας Ελενας ΜΟΥ
Δεν σφαζω αυτά που ξεχασε ο Ηρώδης .... είμαι μεγαλόψυχος εγω
Μην αρπάζεσαι, λίγο σιελόρροια και φύγαμε!
φτηνα την γλυτωσες συναγωνιστηΑν μεινεις στη σιελόρροια καλα είναι ..εγω επαθα εξάρθρωση της κατω γνάθου όταν τη συνάντησα

Παντα ομως παραμενει μια ευχαριστη παρουσια ο φιλος μου ο bliz ...αντε μπραβο ..ενοχλεις ...

Επανηλθε γιαβρι μου ... ??Αν μεινεις στη σιελόρροια καλα είναι ..εγω επαθα εξάρθρωση της κατω γνάθου όταν τη συνάντησα
Παντα ομως παραμενει μια ευχαριστη παρουσια ο φιλος μου ο bliz ...
Eπισης το να καθεται ο καθενας στο σπιτι , και να κανει επισκεψεις καποιες φορες σε γειτονες που συμπαθει.. ειναι Θεαρεστον ;)
Αλλωστε εχω δηλωσει εξ αρχης οτι σ αυτο το νημα μπορουν να γραφουν ολοι .. ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ <<ΟΡΙΟ>>
![]()
![]()
Μ αρεσεις !! Κανεις του αλλους να ανησυχουν , με τους χαμηλους τονους που χρησιμοποιεις ... ;) ;)
Αγαπητη ελενα , σε σχεση με τον "κυριο" Bliz ..θα ηθελα να σου υπενθυμισω τη σοφη ρηση του λαου
" θεε μου φιλαγε με απ τους φιλους μου γιατι τους εχθρούς μου τους ξερω "
Επανηλθε γιαβρι μου ... ??
Γιατι ημαστε και μακρυα αφου.... Και δεν μπορω να εχω ενημερωση για την πορεια της :- :-
Το οποιο το ακολουθω κατα γραμμα στην καθημερινοτητα μου . Προσπαθωντας <<ΤΟΥς ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ>> να τους εχω κοντα μου ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥςΑγαπητη ελενα , σε σχεση με τον "κυριο" Bliz ..θα ηθελα να σου υπενθυμισω τη σοφη ρηση του λαου
" θεε μου φιλαγε με απ τους φιλους μου γιατι τους εχθρούς μου τους ξερω "
Μ αρεσεις !! Κανεις του αλλους να ανησυχουν , με τους χαμηλους τονους που χρησιμοποιεις ... ;) ;)