sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.436
- Πόντοι
- 1.096
γιατί ήσουν μαζι μου στο κρεβάτι κ ξέρεις τι έκανα άσε μας ρε μάστοραπεριμένω να δω τι εντολές πήρες....
να σου θυμίσω ότι έγραψες κάποιες ψεύτικες κριτικές....
γιατί ήσουν μαζι μου στο κρεβάτι κ ξέρεις τι έκανα άσε μας ρε μάστοραπεριμένω να δω τι εντολές πήρες....
να σου θυμίσω ότι έγραψες κάποιες ψεύτικες κριτικές....
πες τη αλήθεια...γιατί ήσουν μαζι μου στο κρεβάτι κ ξέρεις τι έκανα άσε μας ρε μάστορα
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΝΟΝ ΣΤΟ <<ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ >> ???γιατί ήσουν μαζι μου στο κρεβάτι κ ξέρεις τι έκανα άσε μας ρε μάστορα
εντολές εκτελεί...ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΝΟΝ ΣΤΟ <<ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ >> ???
Οτι εισαι ενας ανθρωπος με ανθρωπινες αναγκες και πολυ μοναξια . Την ιδια μοναξια που εχει σκεπασει ολο τον κοσμοKoριτσάκι μου δεν πας να κάνεις μαμ λέω εγώ αντί να ποστάρεις τραγούδια?
Έγραψες ότι είναι ώρα φαγητού πριν λίγο, άντε θα σε πονάει η κοιλίτσα μετά.....
Μια ερώτηση να σου κάνω, μια κι είμαι χαλασμένος (τα λέω στον Πρόεδρο στην Οχιά).....
Όταν διάβασες ότι σε αποκαλώ σεξοκουκουβάγια τι συμπέρασμα έβγαλες για εμένα?![]()

Εννοειται ... Δεν εχεις καει ακομα με την θλιψη ...βγαζεις και γελιο ...Ελένη γέλιο ρίχνεις καθόλου, με αυτά που γράφω ώρες-ώρες?![]()
θελω ομως να με κανεις μια χαρη ...Περισσοτερη αισιοδοξια !!!Εννοειται ... Δεν εχεις καει ακομα με την θλιψη ...βγαζεις και γελιο ...
Εισαι <<ΟΡΘΙΟΣ ΑΚΟΜΑ >> Και μην παει στο μυαλο σου στο πονηρο με το <<ορθιος>>
Το εγραψα με την πλατυρερη εννοια του ;) ;)
Τελευταιο και σας αφηνω ..
Αρκετα σας κουρασα ειδικα <<μερικους>> με την παρουσια μου.
ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΜΕΣΗΜΕΡΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
δινω και ιδέες,,,,,![]()
κα Χατζη κανεται καποιο λαθος με το μας κουρασες οι εχθροι σε θελουν γιατι θελουν να λενε τις κακιες τους και οι φιλοι σε θελουμε και γιατι παιρναμε καλα μαζι σου σε όλους τους τομεις και νοιωθουμε το επιπεδο του κοριτσιου που αγαπαμε και σεβομαστε για την εργασία που κανει και τις υπηρεσίες που προσφερειΤελευταιο και σας αφηνω ..
Αρκετα σας κουρασα ειδικα <<μερικους>> με την παρουσια μου.
ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΜΕΣΗΜΕΡΟ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Θα προσπαθήσω.......θελω ομως να με κανεις μια χαρη ...Περισσοτερη αισιοδοξια !!!
Μαθημένο το βουνό από τα χιόνια, εγώ κάνω αυτό που θέλω για εσένα να σου χαρίζω γέλιο & χαρά γιατί έχεις ανθρωπιά μέσα σου => τα μακαρόνια ξέρεις ;)Εννοειται ... Δεν εχεις καει ακομα με την θλιψη ...βγαζεις και γελιο ...
Βρε το καταλαβαίνω εγώ αυτό, άλλοι ίσως όχιΕισαι <<ΟΡΘΙΟΣ ΑΚΟΜΑ >> Και μην παει στο μυαλο σου στο πονηρο με το <<ορθιος>>
εγω είπα την γνώμη μ για ενα μέλος που βλέπω έχει αρκετές κριτικές κ μόλις ο άνθρωπος αυτός έγραψε μια κακή κριτική πέσατε να τον φάτε όλοι δηλαδή τι έπρεπε να γράψει ότι πέρασε τέλεια αυτό δεν κατάλαβα εγω οσο για μενα όση με γνωρίζουν ξέρουν οτι είμαι μοναχικός λύκος κ δεν εχω ανάγκη να είμαι σε αγέλη ευχαριστώ για την φιλοξενία στο νήμα σάς κ να είστε σίγουροι οτί θα εχω κ εγω την τύχη να βρεθώ μαζί σας κ θα γράψω κ την ανάλογη κριτική.. Αν δεν με προκαλέσει πάλι ο κ αννον δεν θα του απαντήσω ευχαριστώ.ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΝΟΝ ΣΤΟ <<ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ >> ???