askeris
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2010
- Like
- 674
- Πόντοι
- 86
τι 55? δεν εχει μοναδα μετρησης?
γλυκιά μου...
παίζεις με την τρέλα μου...
αυτό να το θυμάσαι...
to be continued...
:coolcondom: 
Παίξε μπάλα ρε Πρόεδρε του τζόγου το χρήμα είναι δυο φορές γλυκό γιατί γαμάς τις εταιρείες και μετά πας στα κορίτσια......παίζεις με την τρέλα μου...
η ώρα χωρίζεται σε λεπτά ...τι 55? δεν εχει μοναδα μετρησης?
55 λεπτά μόνο...!!!
ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ;) ;) ;) ;)Καλα τι είναι 512 km? 4 ωρες
σεξουαλική παρενόχληση...όντως σήμερα η Ελένη ήταν αρκετά φλύαρη στα μηνύματα και με παρενοχλούσε από την εργασία μου!
Θυμαμαι Θυμαμαι ..... ;) ;)γλυκιά μου...
παίζεις με την τρέλα μου...
αυτό να το θυμάσαι...
to be continued...
η ώρα χωρίζεται σε λεπτά ...
τα λεπτά σε δευτερόλεπτα...
τι δεν κατάλαβες...?
σε λιγο θα εχουμε σιγη ασυρματου ;) ;)σεξουαλική παρενόχληση...![]()
![]()
![]()
θα ξεκινησει καποιο ντερμπυ κα ΧΑΤΖΗ και θελεται να το παρακολουθησεταισε λιγο θα εχουμε σιγη ασυρματου ;) ;)

Ειπε σιγή ασυρμάτου η χατζη και εξαφανίστηκαν ολοι .... Ντουντααααα μοίρασε φίλα ελιάς να φτιάξουμε ρόφημα
Ειπε σιγή ασυρμάτου η χατζη και εξαφανίστηκαν ολοι .... Ντουντααααα μοίρασε φίλα ελιάς να φτιάξουμε ρόφημα
τι ροφημα? είναι καλο για τη γριπη?
Κάνει και Οκτώβριο με Νοεμβριο συλλέγονται για χρυση φρέσκα η ξερά γιαυτο ειπα Ντούντα στείλε φύλα .Οι Τούρκοι ειδη εχουν φυτέψει ελιές . Με την ομοιοπαθητική να κερδίζει κοσμο και το πανεπιστημιο Κρήτης να ασχολιτε με την φύση η Ελια τα επόμενα χρονια θα δει αλλη άνθιση . Στην κρητη φτιάξανε ´´ασπιρίνη ´´ απο Ελαιολαδο και απο αλλα βότανα που κάνει για τη γρίπη
KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ![]()
![]()
![]()
Και μια ξεχωριστη.... ;) ;) Σε ολους τους καινουργιους ΦΙΛΟΥΣ που μεχρι τωρα δεν ειχαν γραψει ουτε ενα φωνηεν μεσα στο BOU, για δικους τους προσωπικους λογους (ΑΠΛΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ) ... Ομως καποια αιτια η αφορμη (δεν ξερω )... τους εκανε να κανουν τα πρωτα δειλα τους βηματα σ αυτο το ΝΗΜΑ ...
Και αυτο ειναι πολυ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.. Και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ![]()
![]()