Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Λοιπόν το διάλειμμα τέλος .Τα ξαναλεμε αργοτεροτερα..
Φιλακια :-*
με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο λένε...![]()
![]()
![]()
επίσης γιαβρι μουΚαλημέρα Έλενα

κα ΧΑΤΖΗ δεν πιστευω να μην μας φερνεται κουλουρια ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ απο την πολη σας τα περιμενουν οι φαν σουμε ξένα κόλλυβα μνημόσυνο λένε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Λες να μην μπορώ να κάνω σεξ;ξενα ??? γιατι ξενα ?
την οδηγια όμως την ειδες ???
Λες να μην μπορώ να κάνω σεξ;αυτό μας έλειπε τώρα...
εδώ δεν έφαγα εγώ τσουρέκια Θα φέρω για τους άλλους;βρε εσείς πρέπει να με κερνατε γλυκά όχι εγώκα ΧΑΤΖΗ δεν πιστευω να μην μας φερνεται κουλουρια ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ απο την πολη σας τα περιμενουν οι φαν σου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εμεις κα ΧΑΤΖΗ σας κερναμε οποτε μπορουμε και παστελια και μαντολατα και γαλακτομπουρεκαεδώ δεν έφαγα εγώ τσουρέκια Θα φέρω για τους άλλους;βρε εσείς πρέπει να με κερνατε γλυκά όχι εγώ
αντε σε περιμενουμε στην βαση σου και προσοχη στο δρόμο

τ9 γιαβρί μου αφού. .
Καλημέρα![]()

Ξαναμπήκα επειδή διάβασα - μόλις αποσυνδέθηκα - την κριτική του κ. Excalibur.
Είχα σκοπό να τρολάρω σχολιάζοντας την κριτική αυτή.
Τελικά όμως είναι ένα από τα πιο δυνατά κείμενα που έχω διαβάσει εδώ μέσα.
Έχω την τιμή να γνωρίζω προσωπικά τον κ. Excalibur. Δέχομαι κάθε λέξη που έγραψε και απλά και μόνο υποκλίνομαι στην δύναμη της γραφής του.
Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο ...![]()
τι λες τωρα...ωρε μπλεξιμο κ νευρα που να τους κοπουν τα παπακια!Δεν με έχετε ακούσει ποτέ να βρίζω και να μιλαω άσχημα. Σταμάτησα να ανάψω ένα κεράκι στην Αγία Παρασκευή και μας έκλεψαν από το αυτοκίνητο την τσάντα μου με όλα μου τα χαρτιά 3 συσκευές κινητών και ότι άλλο είχε μέσα Που να τους γαμας με τις ώρες και να τους βγει από το στόμα. Γαμω τη φάρα τους και το μοχαμετι τους. Ανάθεμα τους από το Θεό να το βρουν
Δεν με έχετε ακούσει ποτέ να βρίζω και να μιλαω άσχημα. Σταμάτησα να ανάψω ένα κεράκι στην Αγία Παρασκευή και μας έκλεψαν από το αυτοκίνητο την τσάντα μου με όλα μου τα χαρτιά 3 συσκευές κινητών και ότι άλλο είχε μέσα Που να τους γαμας με τις ώρες και να τους βγει από το στόμα. Γαμω τη φάρα τους και το μοχαμετι τους. Ανάθεμα τους από το Θεό να το βρουν
Το μ***** που τους έβγαλε τους μπάσταρδους...Δεν με έχετε ακούσει ποτέ να βρίζω και να μιλαω άσχημα. Σταμάτησα να ανάψω ένα κεράκι στην Αγία Παρασκευή και μας έκλεψαν από το αυτοκίνητο την τσάντα μου με όλα μου τα χαρτιά 3 συσκευές κινητών και ότι άλλο είχε μέσα Που να τους γαμας με τις ώρες και να τους βγει από το στόμα. Γαμω τη φάρα τους και το μοχαμετι τους. Ανάθεμα τους από το Θεό να το βρουν
Το λεει για τα αγοράκια ...όχι για σενα ματακια μου