Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ποια περσεφωνη η ΧΑΤΖΗ μεταμφιεσμενη σε περσεφωνη τι λεμε τώραδεν είναι η Περσεφόνη στο video...![]()
![]()
![]()
δωσε πονο χατζή και ο λαός να εχει πολλα υγρά για σενα

Εγώ θα τη χαρακτηρίσω με άλλους όρους, είναι Iσπανίδα βασίλυσσα Ρεάλ Μαδρίτης!
Τώρα σε κάποιες κριτικές την έριξαν σε επίπεδο φτυαριών Περού Καχαμάρκα & Ρεάλ Γκαρχιλάσο και τρισάθλιας Φούλαμ....
Ελενίτσα, μου επιτρέπεις σε παρακαλώ να σε χαρακτηρίζω με βάση το πάθος μου, αλλά υποσχέθηκα ότι ΤΕΛΟΣ το ποστάρισμα επ' αυτών εδώ μέσα. Χαρακτηρισμούς μου το επιτρέπεις, έτσι Μαδριλένα μου?![]()
<<Πεθαίνω για σενα κι ας εισαι απατη>>Το εχουμε εκθειασει το κοριτσι. Πεθαίνω για σενα κι ας εισαι απατη.
Φιλε τραμουντανα ξερεις από Τανζανια ή θα μας φανε εκει στα διαμαντορυχεια;
Καλησπέρα, τωρα εχω λιγη επαναστατικη εργασια (για καλο σκοπο) και μετα επανέρχομαι.

<<Πεθαίνω για σενα κι ας εισαι απατη>>
Απατη ? Ισως η απατη κρυβεται αλλου... εκει που δειξαμε αγαπη και εμπιστευτηκαμε... και πηραμε μονο <<τα ψευτικα λογια τα μεγαλα>>
;)
ΥΓ ...Δεν σε παρεξηγησα ...Απλα μου εδωσες πατημα να γραψω τα ανωτερω ;)
εγω κα Ελενα το μονο που ξερω ειναι οτι δεν μπορω να συνελθω καθόλου απο αυτο που εχω δει οτι τραγουδια και αν βαλεται![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για τις ματαρες σου και μονο
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩς ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ;)ενα τραγουδι που το ξερουν λιγοι αλλα λεει παρα πολλα πραγματα κα ΧΑΤΖΗ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ενα τραγουδι που το ξερουν λιγοι αλλα λεει παρα πολλα πραγματα κα ΧΑΤΖΗ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()