Merci madam (όχι Μέρκελ όπως έλεγε κι ο τωρινός Πρωθυπουργός μας).
Για να μην αγχωθείς ζουζούνα πριν το επίσημο ματς θα λάβεις προσωπικό μήνυμα όπου θα σου περιγράφω αναλυτικότερα τι σόι παιχνίδια θέλω, κάτι σα σεμινάριο

Π.χ. δε λες με εμένα κακές λέξεις, γιατί θα φέρω κόκκινες πιπεριές κοντά να στις βάλω στη γλώσσα...
Λέμε τσουτσούνα κι όχι π**τσος, μουναρίτσα κι όχι μ**νί, σουφρίτσα/κωλαράκι

λήξη λεξιλογίου....
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Η Ελένη (το έγραψα και παλιότερα εδώ μέσα) δε χρειάζεται κανέναν δικηγόρο. Τώρα το αν πόσταρα πριν μερικές σελίδες ένα δεύτερο μεγάλο κατεβατό, έγινε για να εκφραστώ προσωπικά. Δεν έχω κρύψει ότι είμαι χαλβάς και πυρφορίζω, αλλά αν η κοπέλα δεν αντιδράσει στραβώνω και σταματώ την πράξη. Τα έχω γράψει και στις κριτικές κατά καιρούς αυτά. Χθες όταν με "ξεπροβόδιζε" ο κ. Τάκης του είπα ότι το σέλινο δεν ήταν παιχνιδιάρικο, ενώ η δεύτερη κοπέλα κάπως έσωσε την κατάσταση.
Από την άλλη μεριά, καθώς η Ελένη έχει τον καφενέ της, μας διαβάζει κάνει συζήτηση, θα έχει βγάλει ένα συμπέρασμα τι σόι τύπος είμαι εγώ είτε ο τάδε κι ας μη μας έχει συναντήσει ακόμη. Αν λοιπόν δεν κάνει κάποια ζουζουνίσματα & παιχνίδια στο 1ο ημίχρονο θα φάει κόκκινη κάρτα και τελειώνει το ματς νωρίτερα. Με ωραίο τρόπο πάντα, ούτε μωρή μας τα έπρηξες αρχ*δια, τζάμπα τα φράγκα είτε άλλα βρισίδια....
Όταν ήμουν κάτω των 30 (βέβαια δεν υπήρχε και το forum) μπορεί είχα αντιδράσει κάπως περισσότερο, αλλά πλέον ως γηραιότερος όταν πέφτω σε φόλα πάντα μετά λέω => δε γαμιέται χάσαμε κάποια χρωματιστά κωλόχαρτα στα @@ρια μας....