anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.564
- Πόντοι
- 4.636
έτσι είναι ....Θα ξημεροβραδιαζεται κι αυτος πλεον εδω. Μαλλον...
κάτι έχει εδώ μέσα ....
έτσι είναι ....Θα ξημεροβραδιαζεται κι αυτος πλεον εδω. Μαλλον...
Απλα μην πεφτει κοροιδια οτι απανταει η ιδια..
Το τι κανει και ποσα ραντεβου εχει δεν με ενδιαφερει..
Απλα μου φαινεται υπερβολικος ολος αυτος ο χρονος που ξοδευει στο νημα,.,.
Μωρε σε βλεπω για αξιο αντικαταστατη μου στο καφενειο.Να πω την αληθεια..
Δεν την ειδα να ποσταρει μπροστα μου...
Οποτε εχω τις αμφιβολιες μου..
:S :S :S :S
ξερω οτι θα παραδεχτείς οτι καποια στιγμή εκανες και λαθος ανεξαρτήτου αν ικανοποιηθηκες η όχι τουλαχιστον θα πρέπει να σε κέρδησε η ειληκρίνια τηςΝα πω την αληθεια..
Δεν την ειδα να ποσταρει μπροστα μου...
Οποτε εχω τις αμφιβολιες μου..
:S :S :S :S
καλημέρα σε όλους και στην κυρία του νήματοςΜωρε σε βλεπω για αξιο αντικαταστατη μου στο καφενειο.
ευγε!
καλημέρα σε όλους και στην κυρία του νήματοςσαν γραφείο τύπου οι προσλήψεις περνάνε και από εμένα ;) εσένα γιατί δεν σε ξέρω στο TEAM XATZI
![]()
δεν καταλαβαίνω ποιος είσαι ? για πες
Γιατι δεν εισαι πονηρεμένος![]()
Παραπονο δεν εχω..ξερω οτι θα παραδεχτείς οτι καποια στιγμή εκανες και λαθος ανεξαρτήτου αν ικανοποιηθηκες η όχι τουλαχιστον θα πρέπει να σε κέρδησε η ειληκρίνια της![]()
![]()
![]()
![]()
είδες αδελφέ μου πόσο βιάστικες να κρίνεις και γιατί στην είχαμε κατα καποιο τροπο παίσει πιστεύω να γίνεις και εσ΄υ του φαν χατξή χαχχαχαχαχχαχα και να έρθεις στο καφενείο μας η πρώτη επίσκεψη εχει περγαμόντο και υποβρήχειο χαχχαχαχχαχαχ καλημεραΠαραπονο δεν εχω..
Ψυχαρα..Καλο παιδι!!!
Εγω δεν αμφισβητησα οτι ειναι καλο παιδι..είδες αδελφέ μου πόσο βιάστικες να κρίνεις και γιατί στην είχαμε κατα καποιο τροπο παίσει πιστεύω να γίνεις και εσ΄υ του φαν χατξή χαχχαχαχαχχαχα και να έρθεις στο καφενείο μας η πρώτη επίσκεψη εχει περγαμόντο και υποβρήχειο χαχχαχαχχαχαχ καλημερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδη απο οτι καταλαβα μονο εγω δεν θα την παρω. αχαχαχαχχαχα
Δεν πειραζει. θα περναω για το υποβρυχιο (ετσι γραφεται) ;)
ποτέ μην λές ποτέ ίσως κάπου κάποτε γίνει και αυτό ελα στον καφενέ μετά την ανακαίνησηΔηλαδη απο οτι καταλαβα μονο εγω δεν θα την παρω. αχαχαχαχχαχα
Δεν πειραζει. θα περναω για το υποβρυχιο (ετσι γραφεται) ;)
Αγαπητε εχω αλλη αποψη.Εφοσον απο εδω κλεινει ραντεβου πρπει να απανταει η ιδια στο τι κανει τι δεν κανει τι ωρα μπορει και αν μπορει.Στο φεησμπουκ στο τουιτερ η στο ισταγκραμ ειναι πολυ πιο ευκολο να βαλεις ενα ατομο να διαχειριζεται την σελιδα σου.Αρκει να το εμπιστευεσαι.Στην θεσσαλονικη ερχεται ως ανεξαρτητη..Εγω δεν αμφισβητησα οτι ειναι καλο παιδι..
Αλλα οτι ποσταρει η ιδια..
Η ίδια απαντάει, το λύσαμε!
[/quote
Διαβαστε σωστα ΕΛΛΗΝΙΚΑ....
Αμφισβητησα γρσφω....οχι αμφισβητω...