Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πρωσοπικη μου άποψη είναι το ίδιο κουστούμι ... άλλοι λένε μα το Θεό και αυτοί λένε μα το ευρώ.ΘΕΩΡΩ Δημαρχος η οποιοσδηποτε αλλος κατοχος συνδικαλιστικου αξιωματος.. αλλα και οι 300 με τον ιδιο <<κωδικα>> δουλευουν ...Απλα οι τελευταιοι εκτιθενται περισσοτερο ...καθως επισης ειναι και ποιο βαθια χωμενοι στην μαρμιτα με το <<ζουμι >>... ενω οι πρωτοι στα <<περιφερειακα της>>

Δεν υπαρχει λογος να εξαφανιστείς. Απλα να κλεισεις ΜΟΝΟ το στοματακι σου ( δια της γραφης ).Αχχχχχχ......ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ...Γι αυτο την αλλη βδομαδα θα παρω τις βαλιτσες μου και θα εξαφανιστω....![]()
![]()
![]()
Δεν υπαρχει λογος να εξαφανιστείς. Απλα να κλεισεις ΜΟΝΟ το στοματακι σου ( δια της γραφης ).
Έλενα....που χάθηκες καλέ;
Πίτα ετοιμάζεις;....
Οχι σημερα .....ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΠΑ ...Ειναι ο μονος τροπος να κλεισω το στοματακι μου .... ;) ;)Έλενα....που χάθηκες καλέ;
Πίτα ετοιμάζεις;....
Διακοπουλες ?Παντως εγω λεω να το περιορίσω λιγο.... να σας λειψω
Της (ειρήνης)....;;;Οχι σημερα .....ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΠΑ ...Ειναι ο μονος τροπος να κλεισω το στοματακι μου .... ;) ;)
..Της (ειρήνης)....;;;
καλησπερα ελενα !!!ΤΣΟΥ !!!!!
ΣΕ ΚΑΝΑ ΒΟΥΝΟ ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ...![]()

Τα ΒΟΥΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ...Αλλα δεν αντεχουν ...καλησπερα ελενα !!!
αμα ανεβουμε και αλλοι τρελοι στο βουνο θα εξαφανιστει το βουνο![]()
![]()

Διακοπουλες ?
Καλημερα γλωσσοπλαστη....χαχα
![]()
τουλαχιστον κοιτα να περνας καλα με οτι εχεις ...ας ειναι και λιγο ...μπαααα δεν υπαρχει σαλιο

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΣ !!!!!Υπομονη. Το θέμα ειναι να κανουμε δεκα μπανακια. Τα μαγιο δεν εχουν τσεπες