melancholia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 481
Αμαν αμαν!!!
Τι θα διαβασουν τα ματακια μας
Πράματα και θαματα
Αμαν αμαν!!!
Τι θα διαβασουν τα ματακια μας
Με 10 εκατομμύρια δραχμές το 90 δεν αραζες στο εξοχικό σου και ξυνοσουν για το υπόλοιπο της ζωής σου ....τη δεκαετία του 50 μπορεί να το έκανες .....ετσι οπως τα λεει ο φιλος ειναι ! κ εγω την δεκατια του 90 γνωριζα μια Πολωνεζα που εκανε αυτη την δουλεια και ειχε τοτε στην Εθνικη Τραπεζα 10 εκατομυρια δραχμες , πολλα λεφτα για τοτε
Έλα ρε σύ επειδή έχω αρκετές follow στο Χ ( πρώην twitter ) κάποιες που κάνουν onlyfans ποστάρουν μερικές φορές εκει τα κέρδη τους , θα μου πεις κυριως ξένες είναι αλλά και Ελληνίδες για παράδειγμα η sophisticated τον πρώτο μηνα που άνοιξε ονλυφανς έβγαλε 40.000 ευρώ και δεν είχε καν γυμνό υλικό ( έμειναν με την υπόσχεση οι συνδρομητές - απάτη για εμένα )Πόσους συνδρομητές θέλει ρε φίλε για να βγάλει μύριο σε ένα χρόνο ;;;;
Πόσους έχει η μέση ;;;;
Τα 40 χιλιαρικα με βίζιτες δεν βγαινουν εύκολα.Έλα ρε σύ επειδή έχω αρκετές follow στο Χ ( πρώην twitter ) κάποιες που κάνουν onlyfans ποστάρουν μερικές φορές εκει τα κέρδη τους , θα μου πεις κυριως ξένες είναι αλλά και Ελληνίδες για παράδειγμα η sophisticated τον πρώτο μηνα που άνοιξε ονλυφανς έβγαλε 40.000 ευρώ και δεν είχε καν γυμνό υλικό ( έμειναν με την υπόσχεση οι συνδρομητές - απάτη για εμένα )
Εδώ ρε σύ μια αλλη χοντρελω άσχημη Elsakr έβγαλε 40.000 ευρώ σε 1 χρονο και το έδειξε και σε λαιβ του Χαγιατε
Όποτε φαντασου τα καλα μουνια έξω τι βγάζουνε οταν το τριμπαζο έβγαλε 40 χιλιάρικα
Εγώ ξέρω φίλε με τον μεγάλοπαραγωγό επικεφαλής ότι τουλάχιστον το 99.9% τον μελών γαμει φουλ.... τώρα αυτά τα ονλυ είναι για τους εκτόςΤα 40 χιλιαρικα με βίζιτες δεν βγαινουν εύκολα.
Γι αυτο και η Ελεναρα έκοψε απο τη βιζιτα αλλα το only fans δεν το σταματάει. Να είναι καλά οι λιγουροαγαμητοι
Ρε δεν υπαρχει σύγκρισηΤα 40 χιλιαρικα με βίζιτες δεν βγαινουν εύκολα.
Γι αυτο και η Ελεναρα έκοψε απο τη βιζιτα αλλα το only fans δεν το σταματάει. Να είναι καλά οι λιγουροαγαμητοι
Αρχηγοι στα γαμήσια λαδεμπορας και κορίνθιος, οι υπολοιποι ειμαστε γατακιαΕγώ ξέρω φίλε με τον μεγάλοπαραγωγό επικεφαλής ότι τουλάχιστον το 99.9% τον μελών γαμει φουλ.... τώρα αυτά τα ονλυ είναι για τους εκτός
Εγώ είμαι και κοπρογατοςΑρχηγοι στα γαμήσια λαδεμπορας και κορίνθιος, οι υπολοιποι ειμαστε γατακια
Ρε 40 χιλιάρικα για να βγάλεις σε κανονικο γραφείο πρέπει να είσαι τοπ ( δηλαδη να σε παιρνουνε συνεχεια ) και παλι θα σου παρει 3-4 μηνεςΤα 40 χιλιαρικα με βίζιτες δεν βγαινουν εύκολα.
Μόνο οι φουλ εξαθλιωμένες με σοβαρά κοινωνικά προβλήματα θα μείνουν στην βίζιτα τώρα που πήραν χαμπάρι πόσα κορόιδα είναι διατεθειμένα να τις πληρώσουν χωρίς να τις ακουμπήσουνΡε 40 χιλιάρικα για να βγάλεις σε κανονικο γραφείο πρέπει να είσαι τοπ ( δηλαδη να σε παιρνουνε συνεχεια ) και παλι θα σου παρει 3-4 μηνες
Δεν φτάνεις το μυριο ουτε σε 100 χρονια γιατί θα κλατάρεις από την πολύ πουτσα
Ε σύγκρινε αυτό τωρα σαν δυσκολία με την sophisticated που έδειξε μισο μπουτι και λιγο στήθος και έβγαλε 40κ σε 1 μηνα και την αλλη που πρέπει να τρώει 400-500 πουτσες
Όχι ρε με το γιαπωνέζικο. Άμα ψάξεις λίγο είναι ευκολάκι να βρεις την ημερομηνία γέννησης. Δηλάδή εσύ τη βλέπεις για μεγαλύτερη από 43 χρονώνΜε το κινέζικο ημερολόγιο;;;
Τόσο πρεπει να ναι αλλά μοιάζει παραπάνω ....ειδικά άμα επιδιώκει το ατιμελητο λουκ ώστε να μην την αναγνωρίζουνΌχι ρε με το γιαπωνέζικο. Άμα ψάξεις λίγο είναι ευκολάκι να βρεις την ημερομηνία γέννησης. Δηλάδή εσύ τη βλέπεις για μεγαλύτερη από 43 χρονών
Να πάνε χαμένα δλδ τα λεφτά ένα σωρό πανηλιθιων ???Το OF μια χαρά το δουλεύει πάντως και βάζει κ βίντεο κ από όλα !!!
Αμα ειναι 43 η Σμαράγδα παίζει και η Σαπουντζακη να μην έχει 80αρισει ακόμαΌχι ρε με το γιαπωνέζικο. Άμα ψάξεις λίγο είναι ευκολάκι να βρεις την ημερομηνία γέννησης. Δηλάδή εσύ τη βλέπεις για μεγαλύτερη από 43 χρονών
Εχεις σπρώξει ηλεκτρονικο χρημα τυπε;Το OF μια χαρά το δουλεύει πάντως και βάζει κ βίντεο κ από όλα !!!
Εδώ έχει σπρώξει κώλους στο χρήμα θα κολωσειΕχει σπρώξει ηλεκτρονικο χρημα τυπε;
Crypto μόνοΕχεις σπρώξει ηλεκτρονικο χρημα τυπε;
Το μονο αρνητικο του ονλυφανς που θα σε κυνηγάει για πάντα βέβαια είναι ότι γινεσαι λιγο ψιλο ρεζίλι και αν μετα το δεις και σοβαρα για οικογένειες και παιδια κλάφτα , ενώ αν μια βίζιτα είναι σχετικά κρυφή μπορεί ακόμη να έχει privacy σε στενό κυκλοΜόνο οι φουλ εξαθλιωμένες με σοβαρά κοινωνικά προβλήματα θα μείνουν στην βίζιτα τώρα που πήραν χαμπάρι πόσα κορόιδα είναι διατεθειμένα να τις πληρώσουν χωρίς να τις ακουμπήσουν