Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 134
- Like
- 24.928
- Πόντοι
- 30.605
Έχει σταματήσει, δεν κάνει πλέον ραντεβού!!!Καλησπέρα μάγκες , πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί της
Ξέρει κάποιος να μου πεις ;
Ευχαριστώ!!
Έχει σταματήσει, δεν κάνει πλέον ραντεβού!!!Καλησπέρα μάγκες , πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί της
Ευχαριστώ!!
Δεν κάνει πια συναντήσεις εδώ και πολύ καιρό. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες.Καλησπέρα μάγκες , πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί της
Ευχαριστώ!!
Δικές της ή κάνει μεροκάματα;;Δεν κάνει πια συναντήσεις εδώ και πολύ καιρό. Ασχολείται με αγροτικές εργασίες.
Δεν εργάζεται πλέον σε κάτι που να σχετίζεται με το σεξ.Κάνει ακόμα τα ραντεβού;
Σταμάτησε τα πάντα. Έχει αλλάξει όνομα και ασχολείται με το αγρόκτημά της. Είναι ενεργή στο Instagram.Ίσως σταμάτησε και ασχολείται με άλλα πράγματα πια.
Το παίζει αγρότισσα πλέον και ασχολείται με το πλέξιμο .Πήγαινε στο Κεφαλάρι Κορινθίας και μπορεί να τη δεις στο καφέ της πλατείας. Πάντως σίγουρα κάποιος θα φροντίζει τις τρύπες της. Κρίμα που τη χάσαμε την Έλενα, ήταν δύναμηΊσως σταμάτησε και ασχολείται με άλλα πράγματα πια.
Η κάποιου θα φροντίζει την τρύπα...μην ξεχνάμε το είχε πολύ το κινκυ η ελεναρα....να είναι καλά και ευτυχισμένηΤο παίζει αγρότισσα πλέον και ασχολείται με το πλέξιμο .Πήγαινε στο Κεφαλάρι Κορινθίας και μπορεί να τη δεις στο καφέ της πλατείας. Πάντως σίγουρα κάποιος θα φροντίζει τις τρύπες της. Κρίμα που τη χάσαμε την Έλενα, ήταν δύναμη
Πιπάρα δυνατή η "Ελενα" και απιστευτη αντοχη στο κωλογαμησι.Το παίζει αγρότισσα πλέον και ασχολείται με το πλέξιμο .Πήγαινε στο Κεφαλάρι Κορινθίας και μπορεί να τη δεις στο καφέ της πλατείας. Πάντως σίγουρα κάποιος θα φροντίζει τις τρύπες της. Κρίμα που τη χάσαμε την Έλενα, ήταν δύναμη
Ε όχι και τα πάντα ....onlyfans και mym νομίζω ακόμα τα δουλεύει....γιατί να μην εκμεταλλευτεί τα κορόιδα???????????Σταμάτησε τα πάντα. Έχει αλλάξει όνομα και ασχολείται με το αγρόκτημά της. Είναι ενεργή στο Instagram.
Δεν το ξέρω αυτό. Πάντως δεν το διαφημίζει!Ε όχι και τα πάντα ....onlyfans και mym νομίζω ακόμα τα δουλεύει....γιατί να μην εκμεταλλευτεί τα κορόιδα
1-2 πουτσες χρειαζεται, να δεις πως θα αναρρώσει αμέσωςΔεν το ξέρω αυτό. Πάντως δεν το διαφημίζει!
Τη ματιάσαμε την κοπέλα και αρρώστησε!!!![]()
2 μονο1-2 πουτσες χρειαζεται, να δεις πως θα αναρρώσει αμέσως
Σιγα την πυκνοκατοικημενη περιοχη.2 μονοαυτη φιλε για νααναρρωσει θελει ολη την περιοχη με τους ωμορους δημους
Στο Instagram της έχει κανονικά αναρτημένο τον σύνδεσμο και νομίζω ανανεώνει και το υλικόΔεν το ξέρω αυτό. Πάντως δεν το διαφημίζει!
Τη ματιάσαμε την κοπέλα και αρρώστησε!!!![]()
ειδικα ο συγκεκριμενος εχει ξεμουνιασει ολο τον νομο ...απορω δεν πηρε την σμαραγδαΣιγα την πυκνοκατοικημενη περιοχη.
Βεβαια εδω που τα λέμε θυμάμαι κατι παλια μελη του σαιτ απο Κορινθια, δυνατοι γαμιάδες , κατα πως έλεγαν. Λες να ανηφορισουν προς το χωριο;;;
Όχι το νομό, την περιφέρεια όλη και μετά ήρθε η σειρα της Αττικηςειδικα ο συγκεκριμενος εχει ξεμουνιασει ολο τον νομο ...απορω δεν πηρε την σμαραγδα![]()